img

Нели от Сървайвър похарчи парите от наградата за екскурзии (Вижте как живее първата победителка в шоуто днес)

/
/
/
407 Views

Първата победителка в риалити формата към днешна дата предпочита да страни от светлините на прожекторите. Тя успя да се пребори за голямата награда, която тогава беше 250 000 лева, преди повече от 15 години.

Победителката не крие, че периодът след финала е бил доста странен и тежък за нея, тъй като не е можела да отиде дори до кварталния магазин на спокойствие, понеже всички я разпознавали. За да се скрие поне малко, тя напуснала родния си Бургас и заминала за София почти веднага след това, тъй като в столицата успяла да се чувства по-анонимна.

Любопитното е, че дълго време парите от наградата стояли непокътнати в банка, където Нели ги сложила на влог. Тя не бързала да пръсне сумата за глупости, само една Коледа се бръкнала по-дълбоко за подаръци на близките си – телефони, бижута, телевизори.

Благодарение на наградата тя срещнала и мъжа си. Нели използвала част от парите, за да отиде на екскурзия в Азия, където срещнала половинката си, с когото към днешна отглеждат двете си деца.

Преди да се появят наследниците им обаче, двамата обиколили доста екзотични дестинации – пътували в Непал, Индия, Тибет.

Нели не съжалява, че парите от наградата вече са свършили, тъй като смята, че ги е похарчила разумно – за пътешествия и опознаване на нови култури.

Източник: Уикенд

Коментирай чрез Фейсбук
Сподели новината

Публикувай коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

It is main inner container footer text
Следете ни във Facebook