img

Недоволен клиент на банка я напълни със стриптизьорки! (ВИДЕО 18+)

/
/
/
884 Views

Доста необикновен работен ден преживели служителите в клон на Сбербанк в Москва.

В банката влезли стриптизьорки, които започнали да се събличат под музикален съпровод и са правят истинско шоу, предава БЛИЦ. Дамите били доведени от недоволен клиент, който искал по този оригинален начин да покаже на служителите в банките как трябва да се държат към хората, които обслужват.

В началото изглеждало, че вътре просто са влезли поредните клиенти – две жени и мъж. След малко, обаче, станало ясно, че младите жени съвсем не са дошли, за да си открият сметка.

Започнали постепенно да свалят дрехите си под втрещения поглед на всички вътре.

След като останали полуголи, танцьорките не се притеснявали да сядат по гишетата, докато някои от служителите отвръщали притеснено погледи от гледката. Целият случай бил документиран и с видео от случаен свидетел.

„Държите се към клиентите си студено и без никаква учтивост. Искам да ви покажа какво е правилното поведение”, казал вбесеният клиент, който твърдял още, че банката му причинила психологични проблеми.

„Надявам се, че ще запомните това”, казал още клиентът под киселите погледи на банковите чиновнички.

Говорителят на московския клон Олег Власов е дал официално изявление по случая и заявил, че проблемите на клиента били решени още преди екстравагантната му поява. Затова банката подава срещу него оплакване за хулиганство.

Източник: Дунавмост

Коментирай чрез Фейсбук
Сподели новината

Публикувай коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

It is main inner container footer text
Следете ни във Facebook