img

Не ви трябват врачки и гледачки! Изберете една карта и ще разберете какви важни събития ви очакват през престоящата седмицата

/
/
/
859 Views

Всички ние можем да използваме малко напътствия в нашия живот от време на време и какъв по-добър начин да открием бъдещето, отколкото гадаенето с карти?

Разгледайте тези три карти и изберете тази, с който се чувствате най-добре свързан в този момент. Зад всяка една от тях е мощното символично значение на Таро, така че вашият избор ще ви помогне да видите какво можете да очаквате от престоящата седмица.

Пригответе се, сега изберете вашата карта:

Карта № 1 – Кралицата на купите

Февруари ще бъде месецът на творението за вас.

Кралицата символизира плодородието и растежа във всички неща и означава увеличаване на производителността. Кралицата на купите е сред най-обичаните архетипи в таровото тесте. Тя показва състрадание, любов и грижа към себе си и към ближния.

Обикновено кралицата показва енергията на жената, която е твърдо „в твоя ъгъл“, че жените в живота ти са много благоприятни за теб и / или жена ще ти помогне. Кралицата на купите също ни напомня да се отнасяме с любов и състрадание. Без значение кой и къде сте, има неща, които са достойни за любов и уважение.

Работа: В контекста на работата кралицата обикновено показва буквално жена, която ще ви бъде много полезна. Често тази жена има светла коса. Нещата вероятно са по-добри във вашата работа, когато се появи тази карта, отколкото сте осъзнали. Мислете позитивно.

Любовта: Когато кралицата на купите се появява в контекста на любовта, тя често показва много положителна перспектива за връзка. Ако сте сингъл и тя се появи, това е добър показател, че трябва да „излезете и да се смесите“, като нова, много позитивна романтика може да се яви на хоризонта. Въпросът е, че когато се появи, е лесно да се увлечеш по отношение на любовта. Съхранявайте баланса си и перспективата си. Дори и с вълнението на чисто нова любов, е важно да следите останалите неща, които се случват в нашия живот.

Карта № 2 – Правосъдие

Февруари ще бъде месец за намиране на баланс. Справедливостта се занимава с идеята за кармата и закона за причинно-следствената сила, като посочва, че всички събития и всички хора са свързани. Важно е да запомните, че не всичко, с което се занимавате, е пряк резултат от собствените ви действия или карма. Понякога ще бъдете призовани да се занимавате с резултатите от действията на някой, от когото се интересувате и понякога това може да бъде толкова трудно, колкото и когато се изправите срещу нещо, което е напълно ваше. Не се обвинявайте ненужно.

Тази карта провокира необходимостта от справедливост, равновесие и хармония. Работете толкова балансирано и разумно, колкото можете. Това включва как мислите и как се отнасяте към себе си. Ако сте пряко замесени в съдебно дело, вероятно ще бъде разрешено, поне в голяма степен, във ваша полза.

Работа: Трябва да сте сигурни, че вашият баланс работа / живот е точно, както трябва да бъде. Бъдете сигурни, че независимо от това в кое поле (личен живот или работа) се чувствате най-удобно,  давате на другата част от живота си също толкова внимание и енергия. Балансът е необходим, за да процъфтява.

Любов: Ако се запитате дали вие и вашият дългосрочен партньор вероятно ще останете заедно, често когато тази карта се появява, отговорът е, че вие ​​вероятно ще изберете да се разделите. От друга страна, ако сте сам, това е време, когато ангажиментът може би идва на ваше разположение много скоро. Останете ясни за това, което най-много искате от взаимоотношенията си и вероятно ще го „намерите“ много по-рано.

Картов номер 3 – Магьосникът

Февруари ще бъде месец на ново начало за вас. Магьосникът е за по-добро използване на цялата си сила. Духовно и емоционално. Това е друга карта, която често означава ново начало и големи очаквания. Това е много мощен, положителен знак в гадаенето.

Работа: Ще се подобри вашият професионален живот. Особено, ако работата ви е в творческо поле, това е време, когато вашите предложения и работа ще бъдат изпълнени с благодарност и може да доведе до по-големи и по-добри неща. Ако сте без работа или мислите за промяна на работните места, това е благоприятно време за това. Дори ако смятате, че сте изчерпали всички възможности, които не сте го направили, моля, върнете се назад и повторете всички стъпки, които вече сте предприели и опитайте отново.

Любов: Ако сте на пазара за нова романтика, това е време, когато има вероятност да срещнете някой нов. Точно сега някой някъде някъде те търси, точно както ти търсиш. Дали ще те намерят или не, ще зависи от теб. Не стойте у дома, очаквайки г-н / г-жа да ходи по етажната площадка и да звъннена вратата, защото вероятно няма. Трябва да сте на разположение да бъдете намерени и това е отлично време да направите точно това.

Коментирай чрез Фейсбук

Публикувай коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

It is main inner container footer text
Следете ни във Facebook