img

Не са ви нужни диети и тренировки, за да отслабнете – трябва ви само да знаете това!

/
/
/
1002 Views

Отслабнете само за няколко дни, като натискате тези точки! Ще се зарадвате на резултата!

Акупунктурата и акупресурата са били използвани в продължение на векове като алтернативно лечение и са доказали, че са ефективни и полезни при редица заболявания. Тези техники не са никак сложни: те функционират много просто, изпробва ТРГ.

Всеки орган в тялото е свързан с определена точка чрез енергийни канали. Така, ако имате проблем с даден орган, вие просто трябва да знаете коя точка му съответства и да я масажирайте.

Но знаете ли, че акупунктурата може да ви помогне и да отслабнете и да ускорите метаболизма си?

Ние ще споделим с вас 4 точки, които, ако им окажете натиск, ще ви помогнат да се отървете от излишните килограми и да получите тялото на мечтите си без никакви усилия от ваша страна. Масажирайки тези 4 точки, ще увеличите нивата си на енергия, ще ускорите метаболизма си, ще премахнете и ще предотвратите натрупването на телесни мазнини и ще ограничите апетита и желанието си за храна пише zajenata.bg.

Това са точките, които трябва да натискате, ако искате да отслабнете бързо:

Лице

Масажирайте тази точка върху лицето си и ще контролирате апетита и ще намалите стреса и тревожността. Като правило, тя ви помага, когато сте под стрес. Това е точката между носа и горната устна. Правете й масаж в продължение на 5 минути, два пъти на ден.

Ръка

РъкаМасажът на тази точка ще понижи температурата на тялото и ще подобри функцията на червата. Това е изключително важна точка, защото енергията на цялото тяло минава през нея. Трябва да я масажирате 1 минута, 2-3 пъти на ден.

Крак

Тази точка на крака се нарича Зу Сан Ли и е широко използвана в акупресурата. Тя може да  подобри храносмилането и да предотврати или намали възпалението. Тази точка е много важна, именно затова носи и прякора “точката на стоте болести” или “точката на дълголетието”. Масажирайте я всеки ден и ще се отървете от поне 0,5 кг на седмица.

Източник: all112.com

Коментирай чрез Фейсбук

Публикувай коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

It is main inner container footer text
Следете ни във Facebook