img

Не е виждала баща си от 2012 г., защото църквата му забрани: Днес тя е на 15 години и е истинска красавица (Снимки)

/
/
/
2610 Views

Малката Сури Круз попадна в светлината на прожекторите благодарение на известните си родители – Кейти Холмс и Том Круз, но въпреки че е родена под щастлива звезда, животът й е далеч от перфектен.

15-годишната Сури Круз беше забелязана в Ню Йорк тези дни в компанията на майка си Кейти и си личи, че от ден на ден се превръща в истинска красавица.

Сури  Круз с майка си

С широк кожен панталон и яке тя привлече вниманието с широката си усмивка.

Сури Круз усмивка

Сури е израснала с майка си Кейти, докато с баща си няма връзка. Съобщава се, че тя не го е виждала от 2012 г., когато той се разведе с Кейти.

Той имал право да вижда дъщеря си през всичките тези години, но тъй като е привърженик на сциентологичната вяра, тя му забранява да вижда дъщеря си, защото Сури не е част от църквата.

Том Круз И Кейти Холмс дъщеря

Именно манията на Том по сциентологията доведе до брака му с Кейти до крах. Тя се изнесе от общия им дом преди девет години, защото се страхуваше за себе си и за Сури.

Твърди се, че Том е изпращал писма на дъщеря си, които майка й е криела, но миналата година в обществеността изтече информация, че Сури е намерила писмата, така че тя ги е прочела и сама е поискала да види баща си.

По-късно се спекулираше, че Том се е отказал от сциентологията, но не е известно дали срещата с дъщеря му се е състояла.

Сури Круз красива

Кейти рядко се разделя с дъщеря си, която много прилича на нея, и разказва как я отглежда.

Сури Круз на 15

„Обичам я много. „Най-голямата ми цел е да остане вярна на себе си и да порасне уверен и силен човек, способен и наясно с нещата, които се случват по света“, каза актрисата пред „In Style“ по-рано тази година.

Сури Круз днес

Коментирай чрез Фейсбук
Сподели новината

Публикувай коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

It is main inner container footer text
Следете ни във Facebook