img

Набират кандидатки за любовници на Юлиан Вергов в интернет!

/
/
/
947 Views

Набират кандидатки за любовници на Юлиан Вергов!

Търсят се нови любовници за актьора Юлиан Вергов… Е, за жалост не в буквален смисъл. Агенти от кастинг фирмата, които отговарят за набавяне на статисти в хитовата лекарска поредица „Откраднат живот”, използват личните си профили в социалната мрежа, за да търсят млади красавици. Те ще бъдат вкарани в кревата на екранния доцент Банков.

„Ако искате да бъдете част от голямото семейство на „Откраднат живот“ и искате да бъдете „доктор“, „медсестра“ или „санитар“, сега е моментът да кандидатствате за постоянен статист в сезон 7 на най-гледания сериал „Откраднат живот“. Кандидатури се приемат само на лично съобщение“, гласи съобщението в обявата.

Зрители припомнят, че в предишните епизоди героят на Юлиан Вергов прелъсти и изостави доста от медицинските сестри, с които преспа.

Единствената, която не изостави бе уроложката д-р Огнянова. Изглежда това поведение ще продължи и през новия сезон на сериала, който ще продължи под мотото „Любовта лекува”. Поредицата тръгва по Нова телевизия в края на месец февруари.

„В новия сезон на „Откраднат живот“ ще се прави брутален секс. Не знам как ще ни пуснат в ефир в този часови пояс, но мисля, че е договорено. Брутален секс и навсякъде”, открехна част от сюжета любимият актьор на зрителите.

Сериалът ще постави ново начало в професионалният живот на лекарите, доверяват от кухнята на филма. В края на шести сезон Ина Фотева предложи на докторите да я последват в новата болница, която ще носи името „Света Анастасия”.

Тя ще осигури не само нови помещения за специалистите, но и ще даде възможност героите да рестартират своя живот. Кой от лекарите е готов да направи тази крачка – зрителите ще разберат скоро, коментират от продукцията.

Най-успешният български медицински сериал ще продължи традицията с вълнуващ сюжет и интригуващи медицински казуси.

razkritia.com

Коментирай чрез Фейсбук

Публикувай коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

It is main inner container footer text
Следете ни във Facebook