img

На Нова година носете бяло за късмет: Тоалетите в сив нюанс също имат добра енергия

/
/
/
382 Views

До края на 2019-а има по-малко от месец, а времето никога, припомня trg.

То не е достатъчно, когато става въпрос за избора на тоалет, с който да блеснем в празничната новогодишна нощ.

Отдавна се знае, че е необходимо внимателно да избираме цвета на дрехата, с която ще посрещнем новата година, за да угодим на покровителя ѝ от източния календар. Вече е ясно, че 2020-а ще премине под знака на Металния плъх. Според източните вярвания има цветове, които не бива да обличаме за нищо на света, за да не пропъдим късмета си. Други нюанси пък ни гарантират само положителни емоции, здраве и успехи през цялата предстояща година.

Макар да са една от водещите тенденции през настоящия зимен сезон, Металният плъх със сигурност не би харесал тоалетите в животински принтове. Забравете за леопардовите, тигровите и змийските шарки и заложете на други ефектни неща, ако искате новата година да започне по мед и масло и за вас.

Фаворитите от посрещането на 2019 г. също трябва да си останат в гардероба и никак не са подходящи за тазгодишния празник, затова не посягайте към официалните дрехи в червено и наситено синьо.

Що се отнася до цветовете, които ще се харесат на Металния плъх, астролозите съветват да заложите на спокойните светли оттенъци. Ако смятате да сте в бяло, главният символ на 2020 г. може да ви възприеме като свой човек и да направи така, че през цялата нова година всичко, което искате, да ви се случва без усилия. Няма да сбъркате, ако заложите и на сивото. Изберете най-подходящия за себе си оттенък, който може да бъде и с метален блясък.

Със сива пола или пък елегантен топ ще изглеждате чудесно в новогодишната нощ, а Металният плъх ще ви се отблагодари подобаващо.

Блестящи нишки, изработени от брокат, сребро, злато, кристали, пайети – изобщо щедрият блясък също е подходящ за посрещането на новата година. Пастелните тонове, като светлосиньо, нежно лилаво, светлата праскова, мек крем, се смятат за благоприятни нюанси, с които можете да посрещнете 2020-а. Малката черна рокля в стил „нищо излишно“ също е един отличен вариант, който да изберете за празничната нощ, но най-удачни, извън бялото и сивото, са неутралните тонове, наподобяващи цвета на земята и тревата.

Ретро

Коментирай чрез Фейсбук

Публикувай коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

It is main inner container footer text
Следете ни във Facebook