img

На кой от тези столове ще седнете? Отговорът ще ви разкрие нещо много интересно!

/
/
/
898 Views

Като оценявате и изучавате собствената си природа, можете да откриете ключови качества и факти за вашата личност, които допринасят за успешния любовен живот.

Тогава, когато наистина осъзнаете себе си, ще бъдете готови да се отворите за любов. Когато знаете какво да очаквате от вас, ще знаете какво да очаквате от партньора си.

Представете си следващата ситуация.

Влизаш в кафенето и виждаш три празни стола на бара. Кой ще избереш, за да седнеш? Изборът ви определя какъв партньор и любовник сте.

Столът отляво – истинска, но забавна в любовта

Вие сте отворен, общителен и истински човек. Имате голямо самочувствие и не позволявайте на негативните мисли да заемат ума ви. Също така, сляпо се доверявате на партньора си и му давате свободата, от която се нуждае и заслужава. Но в замяна очаквате много. Вие искате той или тя да направи толкова много работа, колкото и ти.

Знаеш, че никакво чувство не може да продължи вечно. Един ден сте щастлив, друг тъжен и следващият отново щастлив. Вие сте истински човек и знаете, че любовта не е приказка. Приемате факта, че любовта не винаги може да бъде мед и мляко и сте готови да приемете всички незначителни недостатъци, които идват с нея.

Като се има предвид работата, която поставяте в отношенията, понякога я осуетявате, когато партньорът ви не може да ви угоди или просто да прочетете мислите си. Въпреки това, вие сте отворени за комуникация и приемате факта, че всеки обича по различен начин и че всеки е различен. Искате да кажете на приятелите си за партньора си и да го похвалите.

Средният стол – лоялен и посветен, но не с чувство за собственост

Вие сте човек, който може да контролира много добре. След като се влюбите, умът, тялото и сърцето ви са посветени само на този човек. Вие се отказвате напълно, дори когато ви оставя уязвими. Това показва, че имате доверие в партньора си. Вие се променяте напълно и се чувствате чувствителни към хората около вас.

Винаги ще бъдете с партньора си в трудни времена и ще го подкрепяте. Плачът и бягането от проблемите не са ваш стил. Говорите с удоволствие, докато не достигнете до заключение, което ще ви направи щастливи.

Когато промените любовта си, вие ставате нежни и чувствителни. Всичко, което вашият партньор ще направи без ваше знание, вземане на големи решения или избор, ще ви нарани. Друго предимство е, че не забравяте нещата. Не само тези, които са добри за вашата връзка, но и за себе си.

Столът отдясно – първоначално уплашени, но по-късно уверени

Вие сте човек, който първоначално е мистериозен. Това е така, защото се страхувате да отворите на партньора си, може би заради лош предишен личен опит или да наблюдавате хората около вас. Въпреки това, когато сте готови, вие сте тези, които правят най-много усилия в отношенията. Търсите прости неща, като честност и прозрачност. Не търпите лъжи.

Вие сте страстен любовник, въпреки че първоначално се страхувате да вложите всичките си чувства, защото сте изпълнени със страх, че ще бъдете наранени. Внимавайте да не бъдете лоши, но бъдете достатъчно внимателни, за да не отблъснете другия човек далеч от вас.

Източник: За жената

Коментирай чрез Фейсбук
Сподели новината

Публикувай коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

It is main inner container footer text
Следете ни във Facebook