img

Моника Валериева не успя да обори Люси, че не е проститутка

/
/
/
87 Views
loading...

Моника Валериева не успя да докаже в съда, че не е проститутка, научи ТРГ.

 Скандалната плеймейтка загуби делото, което водеше срещу режисьора Людмил Иларионов в продължение на три години. Тя искаше от него обезщетение от 140 бона за думите му във “ВИП Брадър”, че вероятно тя упражнява най-древната професия.

Моника Валериева не успя да обори Люси, че не е проститутка
Люси и Моника участваха в общ сезон на риалити формата. В разговор с Големия брат Люси заяви, че е чувал различни неща за Моника, включичелно, че се занимава с проституция. Това вбеси тунингованата старлетка и след края на формата реши да заведе дело срещу него.

Наш репортер разбра, че вчера Валериева е загубила делото и Люси е оправдан. Това я провокира да извади подробности за делото в личния си профил, обвинявайки Люси в шашма със съдийката. Нейният личен профил във “Фейсбук” се превърна  в “стена на плача:, приканвайки всички млади хора, които да получили несправедливост от закона, да я подкрепят.

Оказа се, че обвиненията на Моника към Люси не могат да издържат в съда. А причината е, че излъчените кадри, в които Люси признава това нещо, са извадени от контекста на по-дълъг разговор с Големия брат. Освен това, много преди да изрече своите подозрения относно нейната професия, Люси е чел подобни твърдения в медиите.

Моника Валериева не успя да обори Люси, че не е проститутка

Точно това са били и едни от доказателствата във входа на делото – стотици списания, вестници и сайтове, които пишат подробности за съмнителните доходи на плеймейтката. В известно списание дори се появи коментар на нейно бивше гадже, което заяви, че Моника е на повикване.

Изглежда Валериева няма против всички тези публикации, след като не е предприела нито едно дело срещу медия. Нито пък осъди Николета Лозанова и Андреа, които също я нарекоха проститутка, дори обсъждаха тарифата й.

Моника Валериева не успя да обори Люси, че не е проститутка

Нейната адвокатка се опитала да прокара в съда становището, че след думите на Люси Моника се почувствала изключително зле и паник атаките й се възвърнали. Това е най-новата и модерна тактика за спечелване на делото. В същото време обаче, докато е в депресия от причиненото неудобство от режисьора, тя пуска попфолк парче. Текстът на песента навява същия подтекст, каквито са и думите на Иларионов. “Ако получаваш паник атаки от такива неща, ще тръгнеш ли да пееш как ще спиш с чуждите мъже”, възмутиха се в съда.

Сега Моника е решила да обжалва делото срещу Люси в Страсбург. На плеймйетката ще й се наложи да докаже от къде са й доходите и какво всъщност работи, че да поддържа този висок стандарт на живот. По този начин ще контрира твърденията на Люси и ще излезе чиста от делото.

Източник: show.blitz.bg

Коментирай чрез Фейсбук
Оценете публикацията

Публикувай коментар

Your email address will not be published. Required fields are marked *

It is main inner container footer text
Следете ни във Facebook
error: Кражбата на материали от Trg.bg е забранена!