img

Монасите от Атон проговориха и разкриха черно пророчество свързано с България!

/
/
/
1686 Views
loading...
Православни монаси от манастира в Атон предсказаха края на света.

Светите отци направили зловещото си пророчество през 1930 г., разказват хора, посетили свещения за православните християни полуостров в Гърция. Според тях катастрофата, която ще причини края на цивилизацията, ще дойде от Русия, и процесите, водещи до нея, вече са започнали, научи Trg.bg

Отците предрекли, че в Русия скоро ще се възкачи цар. Той ще хване най-голямата страна в желязната си хватка, а самите руснаци радостно ще го аплодират за това. Той ще призове всички свои сънародници, разпръснати по света, да се приберат в родината си, и те ще го послушат.

Въпреки силата си империята на русите е обречена, казали монасите.

Първи смъртен удар ще й нанесе Китай, който ще вземе богатите земи на Сибир. След тях ще дойдат японците, които ще сложат ръка на Далечния изток. Китайците ще започнат да се преселват, да се женят за руски граждани и в края на краищата с хитрост и коварство ще вземат територията на Сибир до Урал. А когато Китай пожелае да отиде по-нататък, Западът ще се възпротиви и няма да позволи.

Преди това обаче монасите предсказали, че войната ще започне в Европа. Турция ще нападне Гърция поради незначителен граничен спор. Това ще накара Русия да се намеси. Малоазиатците ще бъдат разгромени, а Константинопол (Истанбул) отново ще стане православен град. Разгромената страна ще бъде поделена. Гърците ще вземат своите земи, арменците – техните, кюрдите ще създадат държава.

Западът ще поиска своя дял от плячката и ще се намеси.

Той ще настоява за земите, заети от руснаците, и ще се стигне до конфронтация, а след нея ще има голяма война. Всеки, който влезе в тази война, ще загине – разказвал пред дошлите на Атон поклонници св. Паисий Светогорец (1924-1994), канонизиран наскоро.

Ще започне световната война, която ще доведе до огромни загуби за човечеството. Тогава ще наблюдаваме кланета. Градовете и държавите ще бъдат изпепелени. Монасите разказват, че живеем в Последните времена според официалното религиозно учение есхатология, или науката за края на света. Според това учение началото на края ще започне, когато католиците бъдат поведени от папа славянин (папа Йоан Павел).

Но тази ужасна война, за която говорят пророците, ще стане причина за обединяването на човечеството. Хората ще разберат, че е невъзможно да живеят така по-нататък, иначе всичко живо ще загине. Тогава ще изберат световно правителство. Ерусалим ще стане столица на света. А това ще бъде преддверието на възцаряването на антихриста, пише „Ретро“.

Коментирай чрез Фейсбук
 

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Следете ни във Facebook
error: Кражбата на материали от Trg.bg е забранена!