img

МНОГО ТОЧЕН ЖЕНСКИ ТЕСТ: Избери дамска чанта, която НАЙ-МНОГО ти допада и натисни

/
/
/
912 Views

Ако ви е харесала чанта 1:

Вие сте човек, който може да носи отговорност. Стараете се, да не подлъгвате хората около вас. Ако работите, началникът ви винаги може да ви се довери и да разчита на вас. Ако сте родител, то също сте отговорна и трудолюбива. Обичате да помагате на другите и ако имате родителско настоятелство в класа и в детската градина, вие бихте участвали с охота. Умеете да сдобрявате хората, а сред близките и приятелите сте човек, който може да ги обедини в дадена кауза. Хората са свикнали да ви молят за помощ, на която вие откликвате.

Ако вашият избор е чанта 2:

Забързана и делова. Мразите да стоите без да правите нищо в затворена стая. Не обичате привързаността и мразите да сте зависима от някого. Всички тези черти действат като магнит за мъжете, защото страшно ги привличат. Постоянно имате обожатели и фенове, но самата вие се колебаете при избора си. Обичате да оставате насаме със себе си, като това може да продължи и доста дълго. Работата в творческата сфера ви допада. Децата не са ви приоритет в живота.„„

Ако си харесахте чанта 3:

Вие сте бизнес дама, която е винаги облечена елегантно. Дори боклука не може да изхвърлите, без да си облечете нещо хубави и да се гримирате. Властна жена, която обича хората да я слушат. Харесва ви да давате инструкции. Стремите се винаги към ръководна длъжност, още от ранно детство сте такава. Приятелките ви се броят на пръстите на ръката. Мъжете са ви са най-големите приятели в живота. когато сте сред жени, те не ви харесват особено, заради трудния ви характер. Но вие не страдате от това, имате достатъчно хора, с които да общувате. Обичате да работите извънредно. Не е лошо да се ожените рано или в средна възраст, както и да имате деца.

Ако се спряхте на чанта номер 4:

Вие сте дама, която е в час с новостите на времето. Обличате се винаги модерно и стилно и следите новостите в модата. Обичате да ходите на всякакви нови събития, да си купувате последни модели техника. Живеете си живота, както смятате за добре. Мразите някой да ви управлява и да ви казва какво да правите и как да живеете. Обичате да пътешествате. Ако излезе някое екзотично предложение, още утре бихте хванали самолета. Като професия би ви подхождало да си направите видео канал в Интернет, където да водите ваша рубрика.

Ако ви допадна чанта номер 5:

Практична жена с голямо самочувствие. Ако нещо не ви харесва, то вие не го търпите и толерирате. Обличате се комфортно, стилно и удобно. Прическата ви винаги ви стои красиво, но не прекалявате с грижата за косата си. Не обичате тежките гримове, слагате си предимно естествени цветове. Като характер пазите детското в себе си. Не страдате от липса на приятели, защото сте общително. Най-добрите професии за вас могат да бъдат: художник, гримьор, водеща, стилист.

Ако вашата чанта е номер 6:

Нежна, красива и женствена, Това са думите, които могат да ви опишат. Никоя от по-горните 5 вида жени не е като вас. Винаги изглеждате страхотно. Поддържана жена сте, а като характер сте добре възпитана и интелигентна. Приятелките ви са много и ви обичат, защото вие не се карате с хората. дори и да ви наскърбят с нещо, вие не се обиждате и сте над нещата. Пътувате доста често, обичате да посещавате различни мероприятия, защото те ви обогатяват и ви носят удовлетвореност. На тях създавате нови контакти.

Коментирай чрез Фейсбук
Сподели новината

1 Коментари

Публикувай коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

It is main inner container footer text
Следете ни във Facebook