img

„Много се радвам че отпадна тази гадна мазна мърда“: Жесток хейт за Джаферович след „Игри на волята“, мрежата прегря СНИМКИ

/
/
/
706 Views

Евгения Джаферович е поредната отпаднала от тазгодишния сезон на „Игри на волята“, след като премери безуспешно сили с Георги и Ралица на Арената. Но това, което се случи в мрежата минути след това, вероятно не е изненада за мнозина.

„В този момент съм щастлива, че стигнах дотук, защото рискувах и здравето си на тази Арена. Ходът вчера беше всичко или нищо. Знаех, че няма да мога да победя останалите, ако не направя това“, сподели Джаферович пред водещия Димо Алексиев минути преди да напусне шоуто завинаги.  Битката и срещу Ралица и Георги на Арената се оказа безуспешна.

Минути след края на дуела пък, в социалните мрежи стана повече от горещо заради коментарите на феновете, по-голямата част от които не са в полза на жената на Ваня Джаферович.

„Амин! Една интригантка по-малко“, гласи един от многото коментари.

„Много се радвам че отпадна тази гадна мазна мърда“, се казва в друг.

„След Куков така не съм се радвала за отпадането на участник като госпожа Джеферович за мен тези две персони са ми най антипатични този сезон“, гласи трети“.

Какво ще се случи на последния съвет на финалистите и на какви обрати още ще станем свидетели на Арената, както и кои са полуфиналистите в четвърти сезон на шоуто, ще стане ясно още тази вечер./show.blitz.bg

Коментирай чрез Фейсбук

Публикувай коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

It is main inner container footer text
Следете ни във Facebook