img

Младо момиче от Благоевград със скандални разкрития за Динко: Бях му гадже, а той опита да ме…

/
/
/
1026 Views

Новоизпечената риалити звезда Динко от Ямбол, който всъщност се казва Господин Вълев, го играе голям патриот и враг на сводници, дилъри и всякаква подобна сган.

Бивша негова приятелка от Благоевград обаче разкрива пред „Таблоид”, че Вълев се е опитал да я изпрати да продава тялото си в съседна Гърция. В историята девойката образно носи името Наталия „Случаят е от 2014-а година. С Динко се запознахме на морето и бяхме гаджета около месец и половина”, разказва момичето. Точно когато отношенията им били във върховата си фаза, Ловеца на бежанци предложил на знойната брюнетка да й осигури работа „при свои приятели” в Южната ни съседка.

„Уж щях да съм администраторка в хотел в Лефкада, но бързо разбрах, че става въпрос за съвсем друг вид работа. От оня вид труд, дето се полага нощем с разтворени крака”, изповядва се Наталия. Вълев обещавал на димитровградчанката 5000 евро месечна заплата и безплатна храна и спане, но тя твърдо му отказала, усетила капана.

Разказът добре се връзва с драмата на Ловеца с последната му изгора – Деси, която мъжагата зверски преби през пролетта и по този повод полежа в следствения арест.

Насиненото момиче тогава призна, че е имала опасения да не попадне в канал за търговия с нежна плът. „Динко дълбоко в себе си е добро момче но се сдружи с лоши хора. Започна да пие и да шмърка, въртят някакъв бизнес с проститутки по границата“, твърдеше Десислава.

– „Толкова се промени, че ме беше страх и самата мен да не ме засили към някоя магистрала да му изкарвам пари с краката нагоре. А мислехме за сватба и деца“, бършеше сълзи момичето. Иначе версията на Вълев за инцидента беше съвсем друга и беше разпространена в клип в социалните мрежи. В него той се обръща към момичето с думите:

„Нит’ съм та бил, нит’ съм та заключвал в банята. Разкажи колко пияна беше, как падаше, как са търкаляше. Как викаше „Ще се самоубия”. Защо не ги казваш тези неща”. Информаторката Наталия потвърждава, че Динко нямал никакви скрупули да ошамари някоя дама, ако поведението й не задоволява низките му страсти. Тя лично обаче нямала нищо против малко пошляпване и дори го намирала за приятно допълнение към сексуалната игра. А и Ловеца никога не минавал границата и не я пращал в болница като Деси, пише blitz.bg

Коментирай чрез Фейсбук
Сподели новината

Публикувай коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

It is main inner container footer text
Следете ни във Facebook