img

Младият Краси очарова зрителите в Стани богат

/
/
/
516 Views

Страхотен млад човек седна в стола на богатството в проба да атакува голямата награда от 100 000 лв. За възрастта си Краси Иванов е преминал през доста препятствия, работил е в Лондон, в момента чиракува в дърводелската работилница на баща си.

Преминал през барманство, рисува, свири на китара и е написал фентъзи книга, която иска да издаде. Голямата му мечта е да си направи къща в България и да се установи тук.

Младежът показа много знания, премина без затруднения и жокери и с много смелост до сумата от 5000 лв. Въпросът, който спря устрема му нагоре бе наистина нелесен и според някои зрители е достоен за по-висока сума.

Беше удоволствие да го гледа човек. Да е жив и здрав ?

Това момче ще стане прекрасен човек! И тона е най-важното! Желая му нестихващ ентусиазъм и много успехи!

Благодаря за обяснението. По моето скромно мнение, толкова сложен въпрос трябваше да е за 100,000 лв, а не за 10,000 лв.

Въпрос за изгонване. Дори да знаеш ключа – че първата година на календара е 622, дори да знаеш и втория ключ – че годината е с 354 дена, следва сложна математика. Тоест 2001-622= 1379. 1379x 365,25 = 503679 дни по нашия календар. 503679/354 =1422 по Хиджри календара

Тази вечер – 13.12.2022 на въпрос в коя година според ислямския календар бяха взривени кулите на 11.09.2001 г бяха дадени само грешни отговори. Правилният отговор е 1479 г. Моля играчът да довърши добрата си играта.

Рядко гледам вече, заради предвидимостта на въпросите , неадекватността на водещият и общо взето ниското ниво на участниците. Радвам си, че днес улучих този ерудиран младеж и му пожелавам успех в живота. Разбира се, отново се затвърди мнението ми за НЕлотарийния принцип на въпросите. Момчето имаше големи възможности, видимо играеше умно и бариерата винаги се спуска около 10 000. Уви. Въпросът си беше засукан и дори да се знаеше приблизително или точно датата на възникването на този календар, това пак не водеше до правилен отговор на въпроса. Чудесна игра на Краси, благодаря му✌️

Адмирации за младежа, истинско удоволствие бе играта му, показа знания неприсъщи за голяма част от хората на негова възраст.

Коментирай чрез Фейсбук
Сподели новината

Публикувай коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

It is main inner container footer text
Следете ни във Facebook