img

Млада веганка реши да прояде пържоли, за да докаже на света кое е по-вредно – вижте (ВИДЕО)

/
/
/
1379 Views
Холандка на име Кристел (Кристел) демонстрира промените във физическото си състояние след изоставяне на веганизма.

Публикуването на две сравнителни снимки в профила й в Twitter стана нов аргумент в спора между месоядците и веганите.

„Ляво: веган за почти 4 години, с много плодове и зеленчуци в диетата (снимката е направена преди 2 месеца). Дясно: 3 седмици на хранене с качествени храни от животински произход (снимка, направена вчера). Кожата се подобрява, лицето е по-слабо подуто. Но най-хубавото е, че вече не се чувствам уморена „, пише Кристел под снимките. За по-малко от един ден публикацията има над 33 хиляди харесвания.

Многобройните коментатори бяха разделени на два лагера.

Някои продължиха да подкрепят идеята за веганизма, други поздравиха Кристел за новия й живот на месоядна. Последните твърдят, че човечеството е яло месо в продължение на много хиляди години, а растенията са само ресурс за отделяне на кислород в атмосферата. Други не са съгласни. „Кажете това на монасите в Индия, които са били вегетарианци в продължение на хиляди години. Ако бъдещето ще бъде същото като миналото и настоящето, ние ще продължим с войните, болестите, глада, а не само да предизвикаме силна болка и страдание на братята си бозайници, които чувстват и разбират всичко, подобно на нас, “ пише привърженик на веганството.

През лятото на 2018 г. 37-годишна австралийска блогърка каза, че е икономисала цяло състояние, отказвайки се от козметика, облекло и месо за една година.

Коментирай чрез Фейсбук
loading...

Публикувай коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

It is main inner container footer text
Следете ни във Facebook
error: Кражбата на материали от Trg.bg е забранена!