img

Млад актьор напръска таксиджия с възбуждащ спрей и го изнасили в Атина

/
/
/
489 Views

Сексуален скандал между популярен гръцки актьор и таксиметров шофьор шокира гръцкото общество. Още по-шокиращи са обстоятелствата около инцидента, в следствие на което 29-годишният актьор е арестуван в момента, съобщава „Труд“.

Според информация след медицински преглед е констатирано, че таксиметровият шофьор е сексуално насилен. Историята започва, след като 29-годишният актьор поръчал такси през популярна електронна платформа от ул. „Михаил Вода“ в гръцката столица до площад Омония и дори избрал шофьора. Какво се е случило по време на пътуването, от момента, в който таксиметровият шофьор е качил актьора не е изяснено, но в крайна сметка последната дестинация е болница. Излизайки от колата, водачът започнал да се чувства странно. Казал на лекарите, че изпитва силен дискомфорт, повръщаше, изтръпване в ръцете и краката. Лекарите му оказали първа помощ.

След като възвърнал сетивата си и успял да стане, скочил срещу актьора с удари и ритници. Какво точно се е случило не е известно, тъй като таксиметровият шофьор не успял да си спомни, в кафето му имало поставен наркотик. Според информация в гръцките медии 29-годишният актьор е ползвал наркотици и по време на маршрута с таксито е спрял и посетил секс-магазин. Според една от версиите таксиметровия шофьор е бил напръскан със специален възбуждащ спрей, според други, че е насилван с други предмети. Води се разследване.
Източник: БЛИЦ

Коментирай чрез Фейсбук

Публикувай коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

It is main inner container footer text
Следете ни във Facebook