img

Митко Пайнера отмъква Атанас от „Гласът на България”

/
/
/
85 Views
loading...

Чаровният варненски стругарофрезист Атанас Кателиев още не може да се нарадва на победата си в последното издание на „Гласът на България”, а вече е изправен пред съдбоносен избор за своето бъдеще, научи ТРГ.

Вместо да подпише договор с продуцентската къща на ментора си Влади Ампов – Графа – „Монте Мюзик”, талантът е получил неустоимо предложение от бащата на попфолка Митко Пайнера.

Димитровградският инженер виждал у младежа новата си голяма мъжка звезда и ред свои съратници го определял като новия Борис Дали. Пайнера бил изключително впечатлен от Атанас, а фактът, че 25-годишният младеж е завършил фолклорна паралелка, допълнително го амбицирал. Близки до бизнесмена твърдят, че той бил готов да плати от джоба си сумата от 30 000 лева, каквато била неустойката за Кателиев, ако иска да излети изпод крилото на Графа. Плюс още толкова на ръка за самия варненец, ако парафира контракт на момента.

„Влади Графа е страхотен човек и много се сближихме в последните седмици, но малко се притеснявам да работя за неговия лейбъл. Какво стана с Искрата, Алекс и Влади, Виктория Георгиева, които подписаха договори с „Монте”? Изчезнаха от сцената за няколко месеца”, разкъсвал се в желанията си Наско.

В интерес на истината Кателиев няма да е първата рожба на „Гласът на България”, която се преориентира към чалгата. Само преди няколко месеца пълничкият симпатяга Радко Петков, който блесна преди 2 години под ръководството на Иван Лечев, успешно мина прослушване в централата на „Пайнер”.

Лупа

Коментирай чрез Фейсбук
Митко Пайнера отмъква Атанас от „Гласът на България”
5 (100%) 1 vote[s]

Публикувай коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

It is main inner container footer text
Следете ни във Facebook
error: Кражбата на материали от Trg.bg е забранена!