img

Мистерията със Сашко се заплита след откриването му

/
/
/
349 Views

Девет дни в неизвестност, но с щастлива развръзка.

Въпреки това въпросите след откриването му стават още повече. Мистерия е как едно 12 годишно дете е оцеляло 9 дни само в гората.

Толкова време доброволци наред с полицаите търсиха Сашко неуморно. Въпреки все по затихващата надежда не се отказаха и усилията се увенчаха с успех. Затова и новината, че детето е открито живо и здраво предизвика такова всеобща радост и чувство на облекчение.

Радостта беше всеобща. Всички празнувахме и бяхме щастливи. Толкова много сълзи от щастие не съм виждала, разказва една от жените, включили се в издирването. Разбрала, че детето е открито от канала, по който доброволците си комуникирали. Първоначално помислили, че е фалшив сигнал след дни наред безплодно търсене.

Искрата надежда не угасна до последно. Надявахме се, че това дете ще бъде живо и здраво. То се превърна в символ на добротата и надеждата, каза още доброволката. Мъжете открили го направиха огромен подвиг.

Тя разказа още, че всички средства необходими за издирването са лични средства на участващите, за гориво, техника, термокамери.

Всичко това е абсолютно чудо, нямаме обяснение как едно дете може да оцелее само в планината. При новината, че е жив всички се разплакахме и усетихме огромно облекчение от щастливия завършек, каза още дамата.

Коментирай чрез Фейсбук
Сподели новината

Публикувай коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

It is main inner container footer text
Следете ни във Facebook