img

Мистерия в Петричко със злокобен разстрел, бягство в Сен Тропе и любовен триъгълник виси неразплетена вече година

/
/
/
337 Views

Все още не е открит, заподозрения за убийството на Георги Рачков в петричкото село Коларово, Борислав Анастасов с прякор Матоко. Той изчезна в нощта на разстреля на Рачков през ноември 2016 година и до момента няма следа. Точно на 24 август, миналата година, Матоко се свърза със Struma.com, разказа своята версия. Каза, че е невинен и пак изчезна. Така случаят и виси не приключен почти 2 години, съобщава struma.com.

Полицаите твърдят, че го издирват, но кой го издирва и как е неясно, тъй като Матоко не е в бюлетините на Интерпол. Припомняме, че земеделецът Георги Рачков бе застрелян на входната врата на дома си, пред очите на съпругата си в петричкото село Коларово.

Веднага като основен заподозрян бе обявен за издирване Матоко. Причината, според криминалистите, любовен триъгълник и отмъщение заради Ани.

Ето какво каза преди една година заподозреният убиец от Сен Тропе:

„Заради една грозотия вгорчиха живота ми! Какъв убиец съм аз бе?! Изкараха ме страшилището на Петрич и околността, защото така им е удобно Ето ме, работя законно в Германия, почивам с годеницата си, минал съм 20 летища и граници за 10 месеца и никой не ме спря, защо бе господа полицаи, намерете си убиеца и не си мийте ръцете с мен Писна ми да чувам глупости по мой адрес, писна ми! Какъв убиец съм аз бе, господа полицаи, вие къде се намирате и очерняте живота ми. Изкарахте ме убиец, заради една грозотия.

Убил съм от ревност ли, каква ревност бе?! Това е най-грозната жена, с която съм бил и която ме измами два месеца след връзката ни. Заяви ми, че е бременна и заради детето останах с нея“.

Борислав Анастасов с прякор Матоко се свърза със struma.com тогава, за да се чуе и неговата дума:

„Колко трудно беше на петричките полицаи да проверят, че в нощта на убийството на този шпионин и доносник на полицията Рачков аз въобще не съм бил в областта?! На 27. 10 2016 година влязох в Македония по работа, това е дни преди убийството на Рачката. Имам свидетели какво съм правил и къде съм ходил, имам бизнеспартньори, които ме взеха с кола от Ново село, докъдето пък ме закара приятел, тъй като нямам книжка. Защо бе господа полицаи не проверихте тези неща?!

Направиха го герой този, а я питайте в селото с какво се занимава. Цял живот сади и продава марихуана, но понеже аз съм удобен, съм големият престъпник, страшилището, убиецът и т. н., и сега къщата на Ани ще се пази от мен. Ма, вие добре ли сте бе?!, Аз едва се откачих от тази жена, ще убивам от ревност, пълни глупости. Исках си детето, тя не изпълни съдебно разпореждане и ми забрани да го виждам. Изобщо не ме е интересувало с кого се вижда, и кой и е бил приятел. Та нали Рачков у нас е идвал да ми се извинява, че е с нея и съм му казал, че не ме интересува.

Обаче сега така им отърва на големите криминалисти, за които е по лесно да издирват предполагам убиец, вместо да търсят истинския. Я си проверете запис, в който се чува как някакъв заплашва Рачков „ако не върнеш стоката, си заминал“, това се пази в Благоевград. Кой ще стрелям и ще убивам заради някаква кукувица, която съсипва детството на 2 деца, едното, от които е моето дете. Мило ми е за него, тя въобще не ме интересува“.

И още: „Не се крия, защото никой не ме търси. От Македония, влязох в Словакия, после в Германия, където работя съвсем законно в момента, във фабрика, превивам гръб за 12 евро на час, големият убиец, бандит и мафиот. Спасява ме само, че тук си намерих свястно момиче, с което сега ще сключа граждански брак и ще взема немско гражданство. Като са сигурни, че аз съм убиецът да издадат европейска заповед за арест и това е. Крил съм се, от кого бе, имам адрес, знаят къде съм“.

След тази емоционална изповед, която продължава много дълго в този стил, Анастасов изчезна.

Източник: БЛИЦ

Коментирай чрез Фейсбук
Оценете публикацията

Публикувай коментар

Your email address will not be published. Required fields are marked *

It is main inner container footer text
Следете ни във Facebook
error: Кражбата на материали от Trg.bg е забранена!