img

Миролюба Бенатова в защита на престъпниците: Унижението замества наказанието!

/
/
/
745 Views
Миролюба Бенатова застана зад хората, които са нарушили закона, видя ТРГ!

Разследващата журналистка Миролюба Бенатова не одобрява политиката на държавата спрямо престъпниците. Тя е на мнение, че и те са хора и трябва да не им се потъпкват човешките права.

Миролюба Бенатова изрази поредната си гражданска позиция

„Напоследък оставам с впечатлението, че както във всеки уважаващ себе си тоталитарен режим, на път е адвокатската защита и правата на човека да съществуват само на хартия. За децата също. Като са хулигани, не са деца. Кое не е ясно?!

Който иска да НЕ ходи по голяма нужда пред очите на надзирателите, да има достъп до свеж въздух и естествена светлина, е лигльо. Ако е престъпник, няма нужда от нормален бит, така излиза. Унижението замества наказанието.

По закон. А гражданите някак приемат за нормално „крадците на съвременна България“ и всички посочени с пръст, да си патят в ареста. Друго си е възбудата по колчетата и паветата. Там хора няма, а и жертви на подхлъзване и грозна естетика, можем да сме ние – останалите на свобода. В този ред на мисли, къде е Брендо?! Защо не е сниман след присъдата.

И защо не е в затвора, като е признат за виновен.“ – написа Миролюба Бенатова във Фейсбук профила си, без редакторска намеса.

Източник: www.kliuki.bg

Коментирай чрез Фейсбук

Публикувай коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

It is main inner container footer text
Следете ни във Facebook