img

Миролюба Бенатова ридае горчиво, че попаднала в капана на безочлива престъпна схема, която я изкара извън кожата й!

/
/
/
429 Views
loading...

Журналистката Миролюба Бенатова е станала жертва на измамна схема. Това съобщи самата тя в профила с в социалната мрежа „Фейсбук“.

Бенатова е била представена като рекламно лице на продукт за кожа, точно по подобие на секссимвола на българското кино Теодора Духовникова. Припомняме, че тя също попадна в безочливата лъжа.

След Теодора Духовникова и Миролюба Бенатова също е станала жертва на измамата с реклами , които уж показва примери от известни лица в България, които ползват даден продукт, обикновено козметика.

Ето какво написа Бенатова във „Фейсбук“

„Значи страници „собачки“ и “котюни” са решили да ме пуснат за трафик като лице на някакви реклами. Да си знаете, че не мога да помогна със съвети за застаряващи кожи и не участвам в никакви реклами. Никакви! Благодаря за сигнала! И освен това, не съм на 50 🙂

ПП – За тези, които мислят, че „Диди не е добре“, да кажа, че така звучат тролските постове, чиято цел е да рушат имидж и да потвърждават лъжи. Нарочно се разпространяват под нарочно създадени измамни страници. Всичко това може и да е смешно, ако не тровеше средата вече почти 10 години“.
Източник: БЛИЦ

Коментирай чрез Фейсбук

Публикувай коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

It is main inner container footer text
Следете ни във Facebook
error: Кражбата на материали от Trg.bg е забранена!