img

Мира Добрева стори нещо недопустимо в жилището си, съседите й са бесни!

/
/
/
553 Views

Тежка междусъседска война с участието на Мира Добрева се разиграла я кооперацията, която журналистката обитава, разбра trg.

В най-студените зимни дни водещата на БНТ Мира Добрева решила да измие ролетните си щори, но по-възможно най-примитивния начин. Вместо да ги свали и да ги изплакне в банята или друго мокро помещение, Мира ги обливала с кани с вода директно както били върху прозорците, писа „Ретро“.

Иначе старателната къщовница Добрева изобщо не преценила, че цялата мръсна течност ще се стече върху пода й, а след като се образувала локва, станал и теч на тавана на съседите под нея. Те се разгневили и вдигнали луд скандал на телевизионерката, която сътворила беля и им отворила работа посред зима.

Комшиите на водещата били категорични, че искат тя да поеме разноските на тавана им, защото в противен случай щели да си търсят правата по съдебен път.

Мира въобще не се трогнала от проблемите, които създала на съседите си и духнала на семейна спа почивка в Албена, писа HotArena.net.

Мира Добрева ясно показа във „ВИП Брадър“, че не е от жените домакини. Затова не е чудно, че не е знаела как точно да почисти щорите си, чудно е как изобщо й е хрумнало да ги мие.

Журналистката обаче надали ще заплати ремонта на съседите си. Това може спокойно да я прати в съдебната зала съвсем скоро.

Източник: www.kliuki.bg

Коментирай чрез Фейсбук

Публикувай коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

It is main inner container footer text
Следете ни във Facebook