img

Милена от „Игри на волята“ се показа в неочаквана светлина – няма да повярвате, че това е тя! (Снимки):

/
/
/
790 Views

Игри на волята “ 2021 вече е пред големия финал, а малко преди това отпадна една от любимките на зрителите – Милена. Тя се изправи в елиминационна капитанска битка със Симеон и за малко да го победи.

Късметът все пак беше на страната на приключенеца и Милена напусна предаването, припомня ТРГ.

Много от зрителите споделиха, че се чувстват тъжни от факта, че красивото момиче няма да е на финал. Милена се доказа като жена с воля и сила, макар че изглежда много крехка. Ето какво споделя една от нейните фенки:

„Милена! Моят фаворит в този сезон, който отпадна изключително нелепо днес… Не само, че също, като Любо от миналия сезон не отпадна от елиминационна, а от капитанска, но и точно като него отпадна на крачка от финалната седмица… Освен това и фактът, че гредата и драконът са добре познати за Симеон (понеже е играл вече на тях) и че Милена беше по-близо до морето я прецакаха допълнително… Наистина много жалко за Милена!

Знам, че някои от вас повтаряха, че била безхарактерна и ги разбирам, но аз лично я виждам, като добродушен човек, който просто не искаше да изразява ясно позиция, за да не бъде обект на скандали… За мен тя бе различна от останалите (в добрия смисъл) с позитивизма и всеотдайността си във всяка битка. Точно тези качества ме накараха да я гледам с интерес.“

Всъщност Миленка далеч не е толкова крехка, колкото изглежда.

В нейният профил в социалните мрежи има снимки, които шокираха много от феновете й. На снимките тя показва доста мускулесто тяло и дори не прилича на себе си.

Милена Игри на волята

Милена Игри на волята тяло

милена игри на волятаИзточник: За жената
Коментирай чрез Фейсбук
Сподели новината

Публикувай коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

It is main inner container footer text
Следете ни във Facebook