img

Милен Цветков се върна към месарството

/
/
/
710 Views

Милен Цветков си харчи спокойно 100-те бона обезщетение от Нова тв, научи ТРГ.

Изхвърчалият от Нова тв Милен Цветков отново се е приютил под крилото на стария си приятел – скандалния бизнесмен Димитър Пачеджиев – пише в. „Уикенд“. Крупният производител на салами и консерви с русенско варено е обзавел кабинет на телевизионера в офиса си на бул. „Стамболийски“ в столицата, където на спокойствие да готви нови медийни проекти – отбелязва изданието.

Творческите идеи на Милен Цветков обаче в момента били в пълен застой и той уплатнявал времето си, като помагал във фирмата. Водещият има опит в бранша, тъй като вече е работил за Пачеджиев в средата на 90-те. Тогава младият журналист напусна БНТ и беше дистрибутор към цеха на приятеля си в с. Горни Лозен. В наши дни маститият водещ обаче помага на Пачеджиев по различен начин. Милен се грижел за чуждестранната кореспонденция на неговата компания ЕТ „Коко“ и бил много полезен заради отличните си умения да комуникира с хора от всички нива на социалната стълбица.

Разбира се, Милен Цветков не получава пари за новите си задължения, но пък се шири в прясно боядисан и обзаведен кабинет от 30 квадрата, без да плаща наем. Водещият е в отлично финансово състояние, след като взе 100 бона обезщетение от телевизията след тя прекрати договора му.

Източник: kliuki.ws

Коментирай чрез Фейсбук

Публикувай коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

It is main inner container footer text
Следете ни във Facebook