img

Миглена Ангелова ще смени Билалов в „Стани богат“

/
/
/
204 Views

Викторината за многознайковци „Стани богат“ си търси нов дом, след като стана ясно, че заради изчерпания бюджет на БНТ ултраскъпото шоу няма да се завърне в държавния канал. Продуцентът Нико Тупарев е в напреднали преговори с три телевизии, но интересните новини от кухнята не спират дотук, научи ТРГ.

Освен нов дом от есента, предаването почти сигурно ще има и нов водещ. Въпреки успешните изяви на Михаил Билалов, той ще се раздели с благата работа, тъй като лицето му се идентифицира твърде силно с БНТ. Първоначално Тупарев смятал да върне на мястото на екранния Джаро старата си дружка Ники Кънчев, но сътрудници му подсказали блестящата идея да опита с дама за лице на викторината.

Продуцентът вече се е свързал не с друг, а с шармантната Миглена Ангелова, която предизвика истински фурор в сезона на „ВИП Брадър“, който не само спечели, а и по-късно претвори в книга. Интелектуалното излъчване на русенката и леко скандалната нотка, която носи палавият й личен живот, я правели идеален кандидат според Тупарев.

Мадам „Искрено и лично“ е обещала да даде отговор след като се върне от почивка на морския бряг, където е с част от огромната си фамилия. Предвид липсата й на сериозни ангажименти в момента обаче, вероятността той да е положителен е доста висока.

lupa.bg

Коментирай чрез Фейсбук
loading...

1 Коментари

Публикувай коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

It is main inner container footer text
Следете ни във Facebook
error: Кражбата на материали от Trg.bg е забранена!