img

Месечен Хороскоп за Март за всички зодии-Овен-Силен и сполучлив месец, Телец-Важно пътуване …

/
/
/
1306 Views

Март наближава, така че е добре да се подготвим за това, което ни предстои през првия пролетен месец!

Месечен Хороскоп за Март зодия Овен

Пред вас е силен и сполучлив месец, в който ще имате контакти и срещи определящи ваши бъдещи постъпки от финансово естество. Уреждане на парични отношения с близки или работни партньори. Предложение, което би могло да ви донесе по-добра платена работа, печеливша сделка или бизнес. Засилена комуникация с мъже отблизо и далеч, като тя може да бъде както на лична/романтична, така и на бизнес основа.

Полезна за вас новина или предложение, което ще получите от страна на мъж. Ще имате очакване за трудни разговори или противодействие с хора. Това ще има общо с неприятности, които не бихте могли да разрешите точно заради влиянието, въздействието на тези хора. Ще се тревожите или ще пробвате да дадете подкрепа, опора на приятелка, която има сериозен здравословен проблем. При жените до 35 години усложнения във важна приятелска връзка.

Те ще ви въздействат депресивно, меланхолично, подтискащо. През март на изпитание ще бъдат поставени някои брачни и семейни отношения. Проблемите там няма да са нови. Най-вероятно в миналото се е преживяла една раздяла или раздор, но сега нещата ще са още по-сложни и непредсказуеми. Неприятна новина свързана с човек, който е част от роднинското ви обкръжение. При вземане на важни решения през март преди всичко се пазете от неискани съвети, манипулация. Вероятни са опити да бъдете използвани за целите на друг човек. Като цяло март ще е плодовит и успешен месец за вас. Но, проблемите, които ще възникнат сега в никой случай не бива да бъдат пренебрегнати.

Месечен Хороскоп за Март зодия Телец

През март ще обмисляте, планирате или реализирате важно за вас пътуване. То определено ще е свързано с желанието ви да започнете нещо ново, да реализирате свой нов план или да отидете на място, където не сте били преди. Като цяло месец март е удобен за пътешествие, независимо от целта му. Неприятна новина или събитие свързано с бивш брачен партньор или предишна ваша любовна връзка. В емоционален план март ще е непредсказуем, с вероятности от някои изпитания за настоящата ви връзка. Раздяла с любим човек поради тъжен или радостен повод.

Изненадата през този месец може да е свързана с работа/образование на човек от семейството ви, с внезапно решение за някакъв ремонт или промяна в дома ви. Благоприятен месец за развитие на бизнес от дома, онлайн бизнес и др. Март ще е благоприятен за вас по отношение на финансовите ви ресурси. Ще имате възможности за по-добри доходи, за получаване на пари забавили се заради някаква причина и др. Финансови отношения с хора родени под знака на Телец, Дева или Козирог. Интересни за вас контакти с хора от друго населено място, родени под знака на Риби, Рак или Скорпион. Затруднения в общуването с деца и внуци при дамите Телец над 35 години. Възможно е, без да желаете, да нараните някого дълбоко, да разплачете близък за вас човек. През март може да ви зарадва подарък, покупка, благоприятно развитие на имотен проблем и други. Възможна е материална награда или материална придобивка от игра на късмета.

Месечен Хороскоп за Март зодия Близнаци

През март предстоят някои очаквани и неочаквани събития в дома ви свързани с пътуване за вас самите или за човек от семейството ви. За някои това може да се окаже едно по-продължително пътешествие или местене. Въобще събитията през този месец в дома ви ще имат почти всеки път връзка с хора или ситуация, които са на дистанция от вас. Ще имате разговори с деца или млади хора от фамилията си, които ще са свързани с пари, плащания, инвестиции. Възможно е вие да им помогнете финансово или те на вас. Възможни са общи действия с тях, които да изискат и общи ресурси. Получаване на пари по повод на дете или от дете. Ще възстановите приятелска връзка, която сте изгубили във времето по причина различни обстоятелства във вашия живот или в живота на другия човек.

Може да преживеете завръщане към стара любов или среща със стара любов, която да се окаже приятна и за двете страни. Март е уместен за промени, както за тяхното планиране, така и за тяхното реализиране. В някои случаи те могат да имат връзка с човек роден под знака на Телец, Дева или Козирог. Благоприятен месец за контакти със съдебни или юридически институции, но ако ги избегнете ще е по-добре. Здравето може да ви напомни за себе си като предимство, което трябва да бъде на челно място в живота ви. Може някакво заболяване или болки, които като цяло няма да ви изненадат.

Месечен Хороскоп за Март зодия Рак

През март може да изживеете разочарование от действията на жена. Обещание, което тя няма да изпълни или напразно дадена ви надежда от нея ще ви натъжи и дори разплаче. Интуитивно в себе си ще сте знаели, че не можете да разчитате на нея, но когато желанието за нещо е по-силно от разума се получават и такива неприятни моменти. Изненадата този месец ще дойде по линия на момиче или млада жена, като вариантите за това са най-различни. Вероятно това приятно събитие ще касае дъщеря, внучка или друга близка родственица, приятелка. Неочакван успех за жените до 35 годишна възраст. През март може да възникне възможност за интересна промяна в работата ви. Тя ще е свързана с преместване на по-добро място. Възможно е и завръщане към стара позиция, на която ви е по-приятно да работите и др. Пътуване по работа, с определена цел, командировка.

През март мнозина ще се зарадват на придобивка в дома си или подарък от любим човек. Благоприятен месец за създаване на нова романтична връзка, чието развитие разбира се, ще зависи от вашите индивидуални данни. Конфликт в дома свързан с някаква измама, прикрити действия поради някаква причина. Конфликт може да възникне и поради въздействието върху семейните ви отношения на човек извън дома ви. През март ще се зарадвате на благополучен край на неприятности в живота на момче или млад мъж. Може е и вие да сте помогнали с нещо за това.

Месечен Хороскоп за Март зодия Лъв

През март ще приключите една приятелска, роднинска или професионална връзка след период на конфликти или напрежение. Няма да изпитате съжаление или угризения след това си решение. Новина свързана с неприятности от финансово естество на близък или приятели, които живеят сравнително близо до вас. Може да възникне ненадеен малък разход/плащане, което трябва да бъде направено в кратък срок от време. Неочакван успех, който вещае много добра промяна в личен или професионален план през следващите месеци.

Благоприятно развитие или приключване на съдебно дело, юридически казус. Младите мъже могат да получат много важна помощ/подкрепа от по-голяма жена, жена с опит или власт в службата, с цел развитие на определен талант, професионални умения или новаторска идея/проект. През март внимавайте във финансовите си отношения, споразумения или обещания свързани с млада жена или жени. Възможно е в един момент нещата да се окажат много сложни или трудни за изпълнение. Пазете се от измама, подвеждане, манипулиране от страна на момиче или жена до 35 годишна възраст. В дома ви понякога атмосферата ще е тягостна, напрегната, но това ще е временно състояние на отношенията ви.

Месечен Хороскоп за Март зодия Дева

През март е възможно да се тревожите около събития в живота на приятел, който/която са в момента надалеч от вас. Неочаквана среща, представяне, което може да ви запознае с нови и интересни хора, които тепърва да окажат някакво влияние върху вашия мироглед и представи за света около вас. Трудни моменти ще има около дете или внуче, които ще са от различен характер най-вече според възрастта им, както и вследствие на някои други допълнителни обстоятелства. Бъдещите майки да се грижат повече за себе си, за емоционалния си и физически комфорт. Ще се обмислят някои важни разходи и покупки, които трябва да се направят през този месец. Ще изчакате получаването на пари или друга важна за вас информация от финансов характер: документ, договор, кредит и др.

През този месец ще очаквате нечие признание или извинение за предишни действия, злонамерено спрямо вас действие или кражба. Това ще е важно за вас, независимо, че вече сами за себе си сте взели решение как да постъпите с тази личност. Покана за пътуване от страна на приятел, което обаче няма да отговаря на вашите желания на този етап. Покани за събирания свързани с рожденни дни или други лични празници. За мъжете Дева март ще е интересен месец по отношение най-вече на личния живот, където може да се реализират някои промени, планове свързани със семейството или с любим човек и др. Несемейните мъже може да изживеят неочакван флирт, влюбване, запознанство.

Месечен Хороскоп за Март зодия Везни

Време за приключване, разчистване, разрешаване на неприятности, най-вече такива, които са изостанали поради някаква причина от предишната година или месеци. Едно по едно нещата ще се стабилизират и хармонизират. При младите жени Везни може да възникне притеснение около важно пътуване през март или април. Промяна за която не сте готови или която ви предстои въпреки волята и желанието ви. В семейството ви обаче може да се развият събития, които да ви убягнат от поглед и които умишлено поради страх или друга причина се прикриват от този, който е замесен в тях. Много е вероятно това да касае роднини, с които не живеете под един покрив, но може и да е някой, с когото живеете заедно. Новите хора в личното ви или професионално обкръжение ще ви дразнят или няма да сте склонни да ги приемете лесно, което е твърде необичайно за вас, но в конкретния случай ще се дължи както на определена причина, така и на емоционалния ви статус.

При несемейните Везни интересни събития свързани с нова или стара любов, особено ако партньора ви живее наблизо до вас (в едно населено място) или заедно с вас. През март постепенно ще приключите с тревожни проблеми от финансов характер, плащания и задължения. Предстои ви възход, за някои от вас по осезаем, за други по-слаб, но като цяло март носи подобрение. Може да получите пари по право, по уговорка или споразумение, които поради някаква причина сте имали затруднение да ги получите досега.

Месечен Хороскоп за Март зодия Скорпион

През този месец може да посрещнете приятели отдалеч или вие да пътувате, за да гостувате на приятели. В същото време е възможно и отпътуване на човек от приятелското ви обкръжение, който отива да живее или работи в друго населено място. Разходите през този месец могат да се окажат по-големи от приходите, но затова ще си има конкретна причина. Възможно е забавяне на пари, на които разчитате за един определен разход и това да ви накара да поискате помощ от родител или друг роднина. Пазете личните си вещи и пари на обществени места. Грижи или притеснение около здравословните проблеми на близка жена или приятелка. Жените над 35 години ще трябва да вземат едно важно решение през този месец и то ще ви струва доста напрежение или безсъние.

Понякога нещата сами си идват по местата, а вие мислете и за собственото си здраве. Среща или посещение в дома ви от страна на хора, които са в някаква финансова безизходица или са допуснали грешка, провал от финансов характер. Неприятна новина свързана с млад мъж. Мъжете до 35 години, ако са ангажирани през този месец със съдебно дело или юридически казус да бъдат предпазливи в очакванията си, защото обстоятелствата са доста неблагоприятни или динамични в своето развитие. Добрите новини през този месец не са само за да ви успокоят, че сте вървели досега по правилния път, а за да ви заредят с оптимизъм и енергия да продължите напред. Предстоят ви интересни срещи, разговори, комуникация с хора отблизо и далеч. Предложение, на което трудно ще устоите, независимо с какво е свързано.

Месечен Хороскоп за Март зодия Стрелец

Март може да се окаже благоприятен и успешен във финансов план месец, независимо че ви предстоят някои важни или неотложни разходи и плащания. Ще възникне възможност за допълнителен ангажимент или по-добре платена работа. Интересното този месец е, че трудно ще виждате бъдещото развитие на всяко едно събитие, което ще преживеете сега. Ако можете, ако успеете да вникнете в неговия замисъл ще разберете, че всъщност съдбата се готви щедро да ви възнагради по един или друг начин. Но преди това тя трябва, макар и по неприятен донякъде начин да освободи място за новото. Избягвайте да сте твърде подозрителни към хора и събития, както и не си позволявайте малки или по-големи лъжи и манипулации. Сега много лесно може сами да предизвикате въвличането си в нежелани и твърде неприятни проблеми.

Март ще е време за романтика и любов, най-вече за младите мъже Стрелец, които ще имат интересни преживявания с настоящата си партньорка в една вече създадена връзка. Време, в което може да предприемете стъпки, да вземете решения за едно по-сериозно обвързване. Март може да запомните и с любовните вълнения на своето вече пораснало дете. Неочаквано отлагане, отказ от почти сигурен ваш план или очакване, свързано с личния ви или професионален живот. Въпреки първоначалната ви реакция, добре е да седнете и да размислите добре, защо всичко това се случва. Защото е възможно нещо по-добро да се задава… Повече момчета ще се родят през този месец. Възможна е нежелана или непланирана бременност, по-сложни емоции около раждането на едно дете и др.

Месечен Хороскоп за Март зодия Козирог

През март ще ви се наложи да поемете по-сериозен ангажимент или грижа относно образованието или кариерата на дете. Това ще е задължение повече на мъжете Козирог или ще е свързано със син/внук. В някои случаи може да става дума за предаване знания в дадена област от баща/дядо на дете/внуче (семеен бизнес, семейна традиция). Нов млад човек в професионалното ви обкръжение. Пътуване за младите мъже, което ще има някаква връзка със семейството или с хора свързани с дома. Възможно е ново начало за младите мъже свързано с преместване по местоживеене поради нова работа или нов дом. Новина или предложение, които много ще ви зарадват, но пък ще донесат тъга или друг вид емоционален/финансов дискомфорт на хора около вас.

Възможно е да получите предложение или информация, която е много хубава и би била повод за радост, ако беше дошла по-рано или по-навреме при вас. Сега може да правите по-смели планове за личния си или професионален живот, но когато трябва да се свърши нещо, когато трябва да се получи или провери някаква информация разчитайте само на себе си. В противен случай очаквайте всякакви нежелани изненади. Март носи шанс за намиране на сродна душа, на човек с когото ще изградите много сериозни и успешни лични или бизнес отношения. Неочаквана среща, на неочаквано място. За съжаление здравословни проблеми с близка жена ще продължат и сега, а вероятно и през следващите няколко месеца.

Месечен Хороскоп за Март зодия Водолей

През март очаквайте радостни събития свързани с раждане на момче, личен празник на момче, на син или внук. Успехи свързани с млад човек от фамилията ви. Някои млади мъже Водолей ще се зарадват на нова рожба, новина свързана с бъдещо бащинство или радост от изява на малкото си дете. Забавяне отлагане на планове или действия свързани с движимо или недвижимо имущество. Спор или затруднения от имотен характер с близки хора. Неприятностите в семейството сега ще са по-скоро свързани с някаква емоционална обида или загуба, която ще ви бъде трудно да преживеете. През този месец ще имате по-големи очаквания за покачване на доходите си, като това може да има връзка с работа с чужденци, работа с компания или клиенти, които са далеч от вас.

Възможно е да получите пари отдалеч поради най-различни причини. През този месец ще се планира или реализира едно далечно пътуване. Ще ви се наложи да преминете и през една словесна атака спрямо семейството ви от човек извън дома ви. Внимавайте с новите си запознанства или с хора, които търсят специално контакт с вас. Пазете се от измама, от използването ви за нечии други цели, от въвличането ви в интрига. Интересни новини и разговори с приятели ще имат младите дами Водолей. Ще научите много неща, а е възможно и да възникне нова идея за развитие на ваша идея или проект.

Месечен Хороскоп за Март зодия Риби

През този месец жените над 35 годишна възраст ще имат своите определени очаквания за събития, събирания, промени в дома си и енергията ви ще е насочено към тяхната реализация. Определено дома ви ще е ваш приоритет през март. Може да очаквате ваша близка роднина да ви посети и да остане в дома ви за известно време. Тревожен момент може да настъпи около една ситуация в живота на мъж над 35 години. Мъжете Риби е необходимо да се опитат да намерят причината за всеки стрес в живота си през този месец. Не подминавайте нищо с лека ръка. Хубавите моменти през този месец ще са свързани с чакани или нечакани пари, документи които ще ви донесат регулярни доходи за в бъдеще, повишение на заплата или нов трудов договор и др. Успешно развитие ще имат и съдебни дела от финансов характер, ако сте ангажирани с такова.

Конфликт на база ревност би могло да доведе до разкриване на истини, за които не сте готови или които ще се окажат твърде болезнени за вас. От това нищо хубаво няма да излезе, затова внимавайте с емоции, които не можете да контролирате. Този месец ще постави на изпитание кариерата, бизнеса и въобще работното ви място. Възможно е да възникнат някои, както желани, така и нежелани промени. Особено внимание, ако работите с пари. Неочаквани гости, среща с хора, които носят удоволствие със себе си, както за самите тях, така и за вас. Може самите вие да се окажете ненадейно на точното място, в точния момент.

Коментирай чрез Фейсбук
Сподели новината

Публикувай коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

It is main inner container footer text
Следете ни във Facebook