img

Мегз официално седна на трона на Рончев! ДОКУМЕНТИ на фирмите разкриват каква позиция заема дизайнерката

/
/
/
576 Views

Мегз официално е съсобственик на фирмите на Румен Рончев, научи ТРГ

Документите около продажбата на акциите в „Ню Транс Груп“ и „Розова долина Екс“ са вписани в Търговския регистър в понеделник – 14 януари, съобщава TrafficNews.bg. На сайта на агенцията, като съдружник в двете дружества официално стои името на Каканашева.

Публикувани са и двата нотариално заверени договора, в които се упоменават процентните придобивки от страна на модната принцеса от Раковски. Видимо от документите, прехвърлянето е станало преди по-малко от месец преди Рончев да бъде прибран в ареста и да му бъдат повдигнати две обвинения.

Интерес още предизвика и учредителният документ на фирмата на Мегз – Доверие МК. Дружеството с капитал от едва 100 лева е вписано в регистъра пет дни преди сделката.

От сключените договори между Мегз и Рончев, Каканашева придобива 51% от дяловете на „Розова долина ЕКС” и 49% от „Ню Транс Груп”. Продажбата е на обща стойност от около 8 хиляди лева. Акциите са пренасочени към фирмата на Каканашева – Доверие МК.

Преди седмица семейство Рончеви обявиха, че са входирали иск за стопиране на процедурата по прехвърляне на дяловете. Самият Рончев дори бе написал собственоръчно писмо, в което обявява, че сделката е неправомерна. Той се обръща към Мегз с „г-жо Каканашева“, заявявайки, че оттегля подадените заявления и пълномощните от тях и казва, че е подведен от Мегз. Настоява тя да се откаже от дяловете и да напусне офиса му. Молбата на Рончеви обаче им бе отхвърлена и Миглена Каканашева вече официално е „съдружник”.

Мегз официално седна на трона на Рончев! ДОКУМЕНТИ на фирмите разкриват каква позиция заема дизайнерката (1)

От десет дни дизайнерката от Раковски е влязла във владение на двете фирми на Рончев, намиращи се в Шекер махала, и не допуска никого в транспортната база. Както изданието съобщи, вратата на базата на ул. „Дилянка“ е заключена, а служители на частна охранителна фирма не допускат никой на територията на базата, където са паркирани камионите на фирмите на Рончев – „Розова Долина“ и „Ню Транс Груп“.

Срещу Рончев има две обвинения – за обсебване и за кражба, като според българското законодателство и двете са тежки умишлени престъпления. Той е с наложена постоянна мярка „задържана под стража”. Решението на магистратите дойде преди два дни, а по време на заседанието се появи и самата Миглена Каканашева. Тя дори направи изявление пред медиите преди старта на делото.

Източник: www.blitz.bg

Коментирай чрез Фейсбук

Публикувай коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

It is main inner container footer text
Следете ни във Facebook