img

Мегз: Много скоро с мъжа ми ще разкажем истината (Вижте още)

/
/
/
624 Views

Мегз пак активна в социалните мрежи, видя ТРГ.

Мегз чака „мъжа си“ Румен Рончев, за да разкажат цялата истина. През последните дни дизайнерката Миглена Каканашева и нейният приятел Румен Рончев са основна тема в медийното пространство. Името на дизайнерката бе забъркано в криминални деяния. Нейният „мъж“ остана в затвора по отправените му обвинения – за обсебване и кражба.

Припомняме, че Рончев в разследван във връзка със застрахователна измама по повод обявяването за откраднат на луксозния джип, с който Мегз се подвизаваше няколко месеца, пише traffic.news.bg.

Днес дизайнерката, която по принцип е много активна в социалните мрежи, писа за първи път, откакто тръгна разследването срещу нея и Рончев. „Не веднъж съм говорила за цената на „скъпия“ живот. Не веднъж в мои постове съм адресирала колко гнила отвътре всъщност често се оказва лъскавата ябълка. Това е важно да се знае, за да внимавате какви избори взимате за бъдещето си“, пише Мегз в социалната мрежа Инстаграм.

Нов тип идоли

„Такава е и идеята на риалитито ми „INSTAQUEEN“ – да създаде нов тип идоли и да подменим стереотипа за яко и модерно в страната ни. Днес от 18 часа по БТВ при Карбовски ще говорим точно за това колко струва мечтания живот, за който всеки в Инстаграм ще ви лайква и ще ви завижда. Опитайте се да разгледате проекта „Жените Говорят за Пари“ извън цялата медийна помия, която се излива върху името ми последните две седмици. Само така ще може да вникнете в истинските му послания“, допълва Миглена.

„Колкото до мен – Аз съм Миглена Каканашева, доста пъти съм минавала през ада и съм се връщала обратно. Това е цената за всичко, което едва на 28 имам. Този път няма да е по-различно – много скоро мъжът ми ще излезе и ще разкажем ИСТИНАТА – с цялата си искреност и прямост, с всички детайли – както само аз мога.

Тогава ще разберете, че нещата не винаги са такива каквито изглеждат. Понякога лъскавото е гнило, а друг път гнилото е лъскаво. Затова просто бъдете наясно и искрени със себе си!“, споделя Мегз. Думите на дизайнерката са предадени без редакторска намеса.

hotarena.net

Коментирай чрез Фейсбук

Публикувай коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

It is main inner container footer text
Следете ни във Facebook