img

Мегз: Много скоро с мъжа ми ще разкажем истината (Вижте още)

/
/
/
239 Views

Мегз пак активна в социалните мрежи, видя ТРГ.

Мегз чака „мъжа си“ Румен Рончев, за да разкажат цялата истина. През последните дни дизайнерката Миглена Каканашева и нейният приятел Румен Рончев са основна тема в медийното пространство. Името на дизайнерката бе забъркано в криминални деяния. Нейният „мъж“ остана в затвора по отправените му обвинения – за обсебване и кражба.

Припомняме, че Рончев в разследван във връзка със застрахователна измама по повод обявяването за откраднат на луксозния джип, с който Мегз се подвизаваше няколко месеца, пише traffic.news.bg.

Днес дизайнерката, която по принцип е много активна в социалните мрежи, писа за първи път, откакто тръгна разследването срещу нея и Рончев. „Не веднъж съм говорила за цената на „скъпия“ живот. Не веднъж в мои постове съм адресирала колко гнила отвътре всъщност често се оказва лъскавата ябълка. Това е важно да се знае, за да внимавате какви избори взимате за бъдещето си“, пише Мегз в социалната мрежа Инстаграм.

Нов тип идоли

„Такава е и идеята на риалитито ми „INSTAQUEEN“ – да създаде нов тип идоли и да подменим стереотипа за яко и модерно в страната ни. Днес от 18 часа по БТВ при Карбовски ще говорим точно за това колко струва мечтания живот, за който всеки в Инстаграм ще ви лайква и ще ви завижда. Опитайте се да разгледате проекта „Жените Говорят за Пари“ извън цялата медийна помия, която се излива върху името ми последните две седмици. Само така ще може да вникнете в истинските му послания“, допълва Миглена.

„Колкото до мен – Аз съм Миглена Каканашева, доста пъти съм минавала през ада и съм се връщала обратно. Това е цената за всичко, което едва на 28 имам. Този път няма да е по-различно – много скоро мъжът ми ще излезе и ще разкажем ИСТИНАТА – с цялата си искреност и прямост, с всички детайли – както само аз мога.

Тогава ще разберете, че нещата не винаги са такива каквито изглеждат. Понякога лъскавото е гнило, а друг път гнилото е лъскаво. Затова просто бъдете наясно и искрени със себе си!“, споделя Мегз. Думите на дизайнерката са предадени без редакторска намеса.

hotarena.net

Коментирай чрез Фейсбук
Мегз: Много скоро с мъжа ми ще разкажем истината (Вижте още)
5 (100%) 1 vote

Публикувай коментар

Your email address will not be published. Required fields are marked *

It is main inner container footer text
Следете ни във Facebook
error: Кражбата на материали от Trg.bg е забранена!