img

Мед, чесън и лимони борят всяка болест, предпазват и от инфаркт!

/
/
/
1540 Views

Рецепта за лечение на целия организъм! Почиства кръвоносните съдове, лекува сърцето, буквално възстановява имунната система, чисти черния дроб, цялата система а също и храносмилателния тракт от патогенна микрофлора.

Подобрява работата на мозъка и памeтта, предпазва от инфаркт и лекува до оздравяването на хора, които са оцелели от същото. Препарат срещу възпаление на ставите , и се смята за средство, което помага при лечение на рак.

Необходими продукти:

15 лимони
12 глави чесън
1 кг. мед
400 г пшеничени с кълнове
400 гр. ядки

Приготвяне:

Вземете 400 грама необработвана пшеница и я прехвърлете в чиста, предварително преварен, стъклен буркан. Напълнете го с вода и оставете да престои 10-12 часа. Покрийте съда, с марля. След 10-12 часа през чиста кърпа източете водата и добре измийте зърната. Един ден по-късно ще се появят кълнове с големина 1-2 мм.

В машината за месо или пасатор, смелете заедно чесъна, орехите и житото с кълновете. След това, смелете 5 лимона заедно с кората, и добавете към сместа. От останалите 10 лимона само сокът се добавя в сместа. Накрая се добавя и меда. Сместа се прехвърля в стъклени буркани. Съхранява се в хладилник. Използва се, след като престои 3 дни. Това лекарство лекува целия организъм от следните заболявания:

– Подобрява работата на сърцето и почиства кръвоносните съдове

– Укрепва имунната система – Пречиства черния дроб от токсините

– Подобрява функцията на бъбреците и едновременно пречиства

– Чисти храносмилателната система от патогенната микрофлора

– Подобрява функциите на мозъка и паметта

– Забавя развитието на атеросклероза

– Предпазва от инфаркт

– Отлично средство за възстановяване след операция,

– Най-доброто естествено средство за лечение на рак.

Как се консумира: Тази храна се приема по 1-2 супени лъжици 30 минути преди закуска, обяд, вечеря и преди лягане. За лечение на рак се приема на всеки два часа по една супена лъжица.

Коментирай чрез Фейсбук
Сподели новината

Публикувай коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

It is main inner container footer text
Следете ни във Facebook