img

Mъжът с гранатата пред БЛИЦ TV: Ще взривя всеки, който ваксинира деца!

/
/
/
366 Views

Откриваме Милен Методиев в родния му Асеновград. Той е на свобода, след като изкара Нова година в килия, заради това, че у него бе намерена граната. Методиев стана популярен с това, че отправи призив за „Бойно хоро“ пред Народния театър за посрещането на 2022 година.

След като не изпълнил полицейско разпореждане той е отведен от служителите на реда в 01 РУ – СДВР, за да даде показания. Споделя че намерената у него граната е бутафорна и я носи, за да си повдига духа, а не да плаши хората. Признава че е убеден последовател на християнската вяра.

На разпита пред полицаите от  01 РУ СДВР си казал всичко – не може да приеме чужда намеса във вътрешните работи на страната от Джордж Сорос и платените с чужди капитали НПО-та.

Милен Методиев заяви пред БЛИЦ TV, че ще взриви всеки, който иска да ваксинира деца – той е на мнение, че ваксините не са убедителни за живота и здравето на подрастващите.

Разговорът със служителите на реда е документиран в профила на Милен Методиев. Видно е, че той чака разпореждане от дежурния на смяна, за да направи „Бойното хоро“. оказва се, че мъжът е известен на полицията.

Пред БЛИЦ TV Милен Методиев отрече да е член на партия Възраждане, но напълно подкрепя Костадин Костадинов за щурм върху парламента, който той се закани да направи на 12 януари с още съмишленици.

Докато бил в ареста  Методиев отрича да е имало полицейско насилие: „Поговорих си с полицаите, разказах им за какво се боря, че съм антиваксър и ми пука за хората.“ Пред служителите на СДВР той признал откъде има боеприпаса: „Гранатата е бутафорна, в нея няма тротилов еквивалент. Подарък ми е от приятел“ – споделя Mилен Методиев.

Пред БЛИЦ TV Mилен Методиев се определи като политически терорист и антиваксър, готов да се бори срещу всяка заповед на здравен министър, която наподобява отнемане на човешки права, и подчиняване на „медицински фашизъм“.

Коментирай чрез Фейсбук
Сподели новината

Публикувай коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

It is main inner container footer text
Следете ни във Facebook