img

Мъжът на Славена Вътова не я поглежда: Юлиян Цолов отегчен от половинката си, дори не говори с нея

/
/
/
5721 Views

Мъжът на Славена Вътова не я поглежда, научи trg

Милионерът Юлиян Цолов изглеждал отегчен до смърт от своята красива половинка. Вместо да се занимава с нея, той често търсел други неща, с които да разнообразява сивото си ежедневие.

Съседи на все още младото семейство Цолови разказаха, че било истинска рядкост да видиш Мис България да разговаря със своя мъж. Двамата обикновено ходели по улиците мълчаливо, като най-често той вървял няколко крачки встрани или пред Славена, без дори да се оглежда дали тя е наблизо. Вътова или се занимавала с двете им дъщери, ако момичетата са излезли с тях, или говорела по телефона, или се оглеждала безцелно във витрините на магазините и заведенията, край които минавали. Рядко ги виждат да се прегръщат или целуват на публично място, освен ако не ги снимат, макар че са женени едва от 4 години.

„Той не ѝ обръща никакво внимание. Все едно не е с нея”, коментират познати на семейството. Според тях единственото нещо, което Цолов цени в своята съпруга, е че му е родила две деца. „Ако не беше забременяла, той сигурно никога няма да се ожени за Славена”, смятат съседите. И припомнят, че бракът е сключен при напреднала бременност на булката.

Макар да не обгрижва своята половинка, както подобава на младоженец, Юлиян все пак продължавал да ѝ бъде верен, твърдят познати на бившия топброкер, арестуван преди години в САЩ по обвинение за извършване на измами при продажба на ценни книжа. Той е осъден на 4 години затвор, година и половина от които са заради бягство в Марбея, докато е бил пуснат под гаранция. 46-годишният Юлиян бил отегчен от изкусителките, готови да спят с него само заради парите му, и предпочитал да е верен на съпругата си. Всъщност свалките никога не са били негова слабост, смятат познати на бизнесмена.

Това, което истински го вълнувало още от най-ранната му младост, било печеленето на пари и успехите в бизнеса. Именно затова се решил да се задоми чак на 42 години и то за жена, която вече била бременна от него.

Говори се, че Цолов гледал на Славена повече като на своя подопечна, за която трябва да се грижи, отколкото като на пълноправен партньор в живота си.

Да задоволява прищевките ѝ за него било почти същото като да купува играчки за двете си дъщери. Именно затова ѝ подарил вилата в Майорка, за която „Уикенд” писа, а откакто са женени, Вътова внезапно започна да се радва на всевъзможни телевизионни изяви, с които се чувства звезда. Последното ѝ завоевание в това отношение е съдийското място в шоуто на Би Ти Ви „България търси талант”, за което едва ли има човек в държавата, който смята, че е достойна. Говори се, че всички тези предложения се дължали на влиянието на Цолов. Той правел подобни жестове към жена си основно за да задоволи личното си его и да докаже влиянието си сам пред себе си.

На всички прави впечатление, че пред разговорите с 30-годишната миска милионерът предпочита да общува с хора на своята възраст, със сходно положение и интелектуално ниво. С тях най-често обсъжда световната икономика и политика и деловите въпроси, от които зависят личният му бизнес.

Хотарена

Коментирай чрез Фейсбук
Сподели новината

Публикувай коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

It is main inner container footer text
Следете ни във Facebook