img

Мая Манолова цъфти с ласките на чужд мъж: Вижте как червеният Асен Гагаузов я опипва зад гърба на Ангел Найденов ВИДЕО

/
/
/
856 Views

Шокиращо видео показва какъв е моралът на оскандалената омбудсманка и екс депутатка от БСП Мая Манолова, научи ТРГ. На кадрите разведената кюстендилска адвокатка се радва на ласките на чужд мъж зад гърба на Ангел Найденов.

По това време той е официалният й любовник, но явно Манолова не смята за нужно да се ограничава само с неговите милувки. Вместо това тайничко се отдава на палави закачки с тогавашния си колега от парламентарната група на БСП и бивш министър на благоустройството Асен Гагаузов.

На видеото, публикувано от “Господари на ефира”, се вижда как той опипва Мая сластно и дори я пощипва, но вместо да се възмути и отблъсне ласките от чуждия мъж, Манолова се прехласва в сладострастна усмивка. Не я смущава и фактът, че любовникът й Найденов, заради когато се разведе с бащата на дъщеря си, е само на няколко метра.

Припомняме, че още от времето, когато практикува професията си в Кюстендил, Манолова има славата на мъжемелачка и й местните й приписват и връзка с по-младия от нея кмет Петър Паунов.

ПИК

Коментирай чрез Фейсбук

Публикувай коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

It is main inner container footer text
Следете ни във Facebook