img

Мая Илиева с щедър жест към църква в Кюстендил

/
/
/
208 Views

Мая Илиева за пореден път показа, че има голямо сърце, научи ТРГ.

Мая Илиева показа, че има голямо сърце. Милионерката дари 5000 лева на църковен храм, който се намира в Кюстендил, научи Хот арена.

Местните споделят, че вдовицата на Жоро Илиев редовно помага на храма. Но въпреки това предпочита действията й да останат в тайна, за да не се вдига излишен шум в медиите. Поне 2 пъти годишно тя се отбива във въпросната църква. За нея този храм има сантиментална стойност, тъй като е бил любим на покойния й съпруг Жоро Илиев.

Мафиотската вдовица се отбила в църквата в началото на август месец и за пореден път оставила щедро дарение на светата обител, пише Хот арена, позовавайки се на „Уикенд“.

Въпреки, че всичко любимо на Жоро Илиев е изключително важно за неговата вдовица, преди години тя се раздели с една от любимите му вещи. Мая Илиева продаде яхтата на Главния. Новият собственик на плавателния съд, който носи името на смуглата красавица, е турски милионер. Не е ясно каква е причината вдовицата да продаде любимата яхта на съпруга си.

Преди месеци тя се раздели и с любимия му хотел в Слънчев бряг. Мая Илиева продаде хотел „Дюн“, който се намира на морския бряг в известния курорт.

Разкрития.ком

Коментирай чрез Фейсбук
loading...

Публикувай коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

It is main inner container footer text
Следете ни във Facebook