img

Мария Пиргова: Сидеров се държи скандално, но казва истини

/
/
/
402 Views

„Скандално е поведението на Волен Сидеров в предаването „Референдум” по БНТ, излъчено във вторник вечерта. Лидерът на „Атака” обаче каза доста истини.

Поведението на Юлиан Ангелов от ВМРО също не е за подражание. Що се отнася до представителите на останалите партии, участващи в дебата, те се държаха примиренчески, което е дразнещо”.

Това заяви  политологът Мария Пиргова като коментар за взаимните нападки между Волен Сидеров и Юлиан Ангелов в ефира на националната телевизия, научи ТРГ.

Волен Сидеров се държи откачено, но казва истини

„По-скандално е обаче поведението на ВМРО в лицето не само на Юлиан Ангелов, но и на Джамбазки и Каракачанов”, допълни политологът.

Мария Пиргова за Сидеров

Юлиан Ангелов не пада по-долу от Сидеров

По думите на Мария Пиргова хората са раздвоени между поведението на политиците от Обединени патриоти, ГЕРБ и БСП. Те не назовават истинските проблеми от политкоректност, говорят без да се съобразяват с проблемите на гражданите.

„Това създава полярност в чувствата. Хората си казват: „Карат ни да спазваме правила, но кой ги спазва?!” Говоренето за морал няма почва. Скандалът по БНТ снощи е знак за това, че властта излиза от контрол, защото няма морал и правила”, заключи политологът.

Лупа

Коментирай чрез Фейсбук

Публикувай коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

It is main inner container footer text
Следете ни във Facebook