img

Мария Петрова и Боби Михайлов се похвалиха с кадри на своето голямо дете

/
/
/
434 Views

Елинор е дете на Мария Петрова и Боби Михайлов, двамата са знаменити спортни легенди и любовната им история остава емблематична от 90-те до наши дни.

Мария е любимка на публиката и невероятно красива художествена гимнастичка. А Боби е наследник на футболен род и много успешен национален вратар.

Макар Ники Михайлов да е сред най-интересните за пресата у нас наследници на Боби Михайлов, той всъщност има има още две дъщери. Бисера е голямата, която е дете от първия брак на Боби. И Елинор, която е на 23 вече и е дете от отношенията му с красивата му жена Мария Петрова.

Елинор избягва социалните медии, от години живее и учи в САЩ и не публикува нищо важно около живота и навиците си. Наскоро обаче родната публика разбра от постове на родителите й, че момичето учи и то сериозни политически науки и не желае да се занимава със спорт, а да има кариера и образование.

Като дете Елинор имаше спортни изяви, но очевидно там не й беше достатъчно интересно.

Елинор е много красива млада дама, прилича и на двамата си родители, взела е от най-хубавите им черти и е една невероятна комбинация между грацията на Мария и чара на Боби.

Коментирай чрез Фейсбук
Сподели новината

Публикувай коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

It is main inner container footer text
Следете ни във Facebook