img

Мария Илиева си нае денонощна гледачка, срамува се да бута количката на сина си

/
/
/
386 Views

Мария Илиева разполага с многочислен антураж, присъщ на холивудските звезди, научи ТРГ

Участничката в „Като две капки вода“ си е наела денонощна детегледачка, която напълно я отменя в майчинските ѝ задължения. Отделно певицата плащала и на втора прислужница, която пък се грижела за чистотата на дома ѝ вече години наред.

Отскоро Илиева е новодомка и се е нанесла в апартамент, част от суперскъп затворен комплекс в столицата, където съседка ѝ е и друга родна знаменитост – плеймейтката Николета Лозанова. В лъскавото си жилище изпълнителката съжителствала с двете си слугини и сина си Александър, но без неговия баща Георги Михайлов. Припомняме, че след появата на сина им певицата и 14 години по-младия от нея бизнесмен, живеещ в Брюксел, сложиха край на отношенията си.

Само преди месец се разбра, че Георги вече има нова връзка и е сгоден за настоящата си половинка – 26-годишната Владислава. Според запознати обаче плащал солидна издръжка за наследника си от поп звездата, макар да не го виждал изобщо и да не бил сред поканените на първия му рожден ден.

Самата Мария твърди, че не ѝ е трудно да бъде самотна майка, но фактите показват тъкмо обратното. 41-годишната изпълнителка не може да се справя сама дори с тикането на бебешката количка на детето си и е прехвърлила това задължение на детегледачката си. Докато помощничката ѝ се мъчеше да маневрира в подземния паркинг на столичен мол, шефката Илиева ходеше зад нея, качена на 10-сантиметрови токове, и се притече на помощ едва когато количката се заклещи на вратата на асансьора, забелязаха фотографите на „Ретро“.

Вместо да пази сина си в бебешкото столче, когато пътуват, Мария предпочита да стои на шофьорското място и сама да управлява сребристия си мерцедес за 50 хиляди лева, докато чужда жена дундурка детето ѝ.

Мария Илиева си нае денонощна гледачка Мария Илиева си нае денонощна гледачка Мария Илиева си нае денонощна гледачка Мария Илиева си нае денонощна гледачка Мария Илиева си нае денонощна гледачка

Ретро

Коментирай чрез Фейсбук
loading...

Публикувай коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

It is main inner container footer text
Следете ни във Facebook
error: Кражбата на материали от Trg.bg е забранена!