img

Мариана Векилска отпра баджаци като на Станка Златева

/
/
/
401 Views

Докато бе на екран като водеща на „Тази събота и неделя” по Би Ти Ви, Мариана Векилска полагаше неистови усилия да се втали и донякъде успяваше.

Но откакто смени професията и замина за Брюксел, пак е губеща в битката с килограмите. В момента 45-годишната брюнетка кара в родината лятната си ваканция и папараци  заснеха възтежкото й тяло, научи ТРГ.

Онзи ден бившата водеща бе засечена да се разхожда в сутрешните часове в района на „Руски паметник”. Тя бе пременена в доста къса зелена рокля, която не само разкриваше, но и подчертаваше наедрелите й форми. Мариана газеше тротоари и улици с балдърите си и земята под нея трепереше. А софиянците, които срещаше по пътя си, не скриваха изумлението си от пехливанската й осанка и походка.

„Гледай, гледай, това Векилска ли е? Замязала е на Станка Златева”, одумаха минувачите.

Мариана Векилска отпра баджаци

Бившата съпруга на радиоводещия Симеон Колев, която от няколко месеца работи като еврочиновничка в Белгия, пиеше, крачейки, сутрешното си кафе от картонена чашка, а глътките кофеин разреждаше с минерална вода от пластмасова бутилка. Пътьом тя мина през аптека на бул. „Скобелев” 71, откъдето си купи слънцезащитен крем – явно тепърва ще ходи на море.

Ретро

Коментирай чрез Фейсбук
loading...

Публикувай коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

It is main inner container footer text
Следете ни във Facebook
error: Кражбата на материали от Trg.bg е забранена!