img

Мариана Попова с голяма издънка в „Капките“. Издаде, че всичко е нагласено

/
/
/
769 Views

Поп певицата Мариана Попова видимо е стоплила отношения с фамилия Халваджиян, но не съвсем.

След като влезе в актуалния сезон на „Като две капки вода“, които по-рано пооплюваше в социалните мрежи, сега изпълнителката не пропуска да похвали продукцията. Но и без да иска я заплю. Това се случи по време на вчерашния лайв, когато Мариана трябваше да влезе в образа на Уитни Хюстън и изпълни емблематичното й Queen of the night.

Откакто съществуват „Капките“ се говори, че всеки един от образите, които уж се избират на случаен принцип чрез бутон, са нагласени и според личния избор на всеки от участниците, пише Hotnews.bg

Това потвърди без да иска и Попова, която всъщност искаше да изчетка стилистката Кремена Халваджиян за костюма си снощи.

„Може ли да кажа нещо… Кремена Халваджиян е чакала 10 години, някой да пожелае тази песен, за да направи този костюм“, изцепи се устатата Мариана, а на секундата Димитър Рачков побърза да я поправи: „Как да пожелае…. на някой да му се падне тази песен, искаш да кажеш“, бързо я коригира той.

Иначе имитаторката не успя да пресъздаде особено образа на Уитни Хюстън и пя най-вече като Мариана Попова. Журито обаче я поощри, но коментарите в социалната мрежа бяха категорични.

„Винаги съм знаела, че тази не може да пее, е сега го доказа. Толкова фалшиво пеене, едвам я издържах. Подигра се с песента“, пише възмутена зрителка на шоуто. Но в тази насока не мисли единствено само тя.

„Какво точно беше това… нещо? Някой, ако може да ми обясни? И какво се случва с журЕто? Явно гледаме различни, ама много различни предавания!“, отбелязват други.

„Откакто се разчу че е била в леглото на Гоци Парванката всички и се подиграват. Дърта чанта мачкан лак ама много много мачкан“

Коментирай чрез Фейсбук
Сподели новината

Публикувай коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

It is main inner container footer text
Следете ни във Facebook