img

Мариан Вълев отнел „чистотата“ на Елена Петрова! Заради Белослава работил като по*ноактьор?? ОЩЕ РАЗКРИТИЯ!

/
/
/
2251 Views

Мариан Вълев може да се похвали, че е закачил на куката си завиден брой актриси, певици и манекенки, узна HotArena.

За любовните му похождения се носят легенди, но със сигурност под завивките му няма да откриете неизвестна жена. Той предпочита да прегръща и да мачка само светски дами като певиците Белослава и Емануела, актрисите Елена Петрова и Снежана Макавеева, дъщерята на покойния бос Филип Найденов – Фатик Александра Тюркмен, екзотичната моделка Александра Николова, дизайнерката Невена Титова, писа „Уикенд“.

Куката е човекът, открил Елена Петрова за киното, и мъжът, отнел девствеността й, когато тя е само на 15. Наложило се да работят заедно, от което той останал очарован от девойката, хванал я за ръка и я завел при режисьорите. А след това й открехнал и тайните на секса.

Белослава е голямата любов на Мариан Вълев, както твърди и самият той. Двамата изживяват бурна афера в началото на 90-те. Стават гаджета, когато той е студент по актьорско майсторство и вече е всепризнат секс символ във ВИТИЗ. Тя все още е далеч от успешната си певческа кариера. Двамата са безумно влюбени. Белослава обаче е твърдо решена да продължи следването си в Америка и мечтае да учи фотография в Лос Анджелис. Заминава зад океана, а Мариан я последва, без да се замисли. В страната на неограничените възможности обаче варненският мачо, чиято звезда в киното вече е изгряла в скандалния за времето си филм „Граница“, не успява да си намери работа като актьор. Факт е и че не говори перфектно английски и това също си казва думата при търсенето на висококвалифицирана и доходна работа.

За живота му в САЩ се носят легенди. Най-упоритата е, че припечелвал с „игра“ в порнофилми, в които никой не се интересува дали говориш езика на Шекспир, стига да говориш езика на любовта. Дали е истина или злонамерена клюка и досега остава загадка.

Източник: ХотАрена

Коментирай чрез Фейсбук

Публикувай коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

It is main inner container footer text
Следете ни във Facebook