img

Майката на Нинова хукна по екскурзии: Леля Маргарита харчи пенсията си да обикаля България СНИМКА

/
/
/
397 Views

Майката на Корнелия Нинова разнообразява пенсионерския си живот с екскурзии, научи trg. Леля Маргарита, както я знаят всички в Мизия, редовно се записвала в организирани пътувания с автобус до най-различни кътчета на България.

Напоследък с нейни дружки се възползвали от евтините оферти и с радост обикаляли известни забележителности срещу скромни суми от пенсиите си.

Последното място, където майката на шефката на БСП отишла, било китното градче Чипровци. Мълвата, че родителката на социалистката е там, бързо се разнесла и дори се появили местни гражданки и симпатизантки на левицата, които искали да я видят на живо и пожелали даже да се снимат с нея.

Майката на Нинова хукна по екскурзии

Доскоро Маргарита изобщо нямаше отношение към партийните дела на щерка си. През тази пролет обаче стана ясно, че сама е подала молба за членство в БСП, а партийната ѝ книжка била връчена от местните дейци на партията в Мизия. Дъщеря ѝ така не намерила време да я зарадва и да отиде на мероприятието лично.

Известно е, че когато Нинова се прибира в родния си край, тя нощува предимно в дома на своята свекърва Дафина.

Неотдавна „Ретро“ разкри, че състоянието на къщата, в която червената лейди е израснала, не е добро и неугледната постройка се нуждае от основен ремонт. Такъв обаче тя не предприемала, понеже отношенията с майка ѝ Маргарита често били сложни.

На митинга по случай 1 май тази година двете почти не общуваха, а няколко месеца по-късно, на традиционния събор на БСП на Бузлуджа, Корнелия и майка ѝ играха хоро заедно. Комшии на Маргарита обаче издават, че тя не е ходила на гости на щерка си в София от години и двете рядко се чували по телефона.

Източник: Ретро

Коментирай чрез Фейсбук

Публикувай коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

It is main inner container footer text
Следете ни във Facebook