img

Майката на Евгения: Изрод! Как да кажа на внука си, че баща му е убил майка му?

/
/
/
468 Views

„Убиец! Изрод! Как да кажа на внука си, че баща му е убил майка му?“ С тези думи майката на удушената и изхвърлена до Перник Евгения Владимирова посрещна зет си и баща му пред съдебната зала.

Апелативният съд в София остави Орлин Владимиров и баща му Пламен в ареста. Магистратите отказаха да назначат медицинска експертиза за здравословното състояние на Пламен Владимиров, тъй като то е ясно, а хроничните заболявания на обвиняемия не са пречка той да получава необходимата медицинска помощ в ареста, включително и когато се налага спешна такава, съобщиха от съда.

Бащата, който е обвинен в помагачество за убийството на Евгения, през цялото време говореше за себе си и своите нужди в съдебната зала. Същото говореше и обвиняемия за удушаването на Евгения неин съпруг Орлин – той не поиска нищо за себе си, но настояваше баща му да бъде пуснат от ареста.

Съдът отказа, мотивирайки се с тежестта на умишлено извършеното престъпление, високата обществена опасност на деянието, както и продължаващата опасност обвиняемите да извършат друго престъпление, ако бъдат пуснати от ареста.

Определението на Апелативния съд е окончателно и не подлежи на обжалване и протест.

Преди седмица трупът на издирваната Евгения беше открит в куфар до Перник. Съпругът й Орлин призна, че я е удушил, а баща му Пламен му помогнал да скрие тялото.

Източник: Глас

Коментирай чрез Фейсбук
Сподели новината

Публикувай коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

It is main inner container footer text
Следете ни във Facebook