img

Майкъл Джордан продава имението си 7 години: Ето защо никой не иска да го купи

/
/
/
717 Views

Майкъл Джордан продава имението си от 7 години, никой не го иска, научи ТРГ

Майкъл Джордан има дом — мечта. Баскетболната звезда от 7 години се опитва да продаде имението край Чикаго, но никой не иска да го купи. Въпреки че имотът е повече от привлекателен и има повече екстри, отколкото мнозина простосмъртни дори не са и сънували, оказва се, че имението е като прокълнато. От 7 години е на пазара и никой не иска да го купи.

Агентите на Джордан се видели в чудо, след като от 29 милиона го намалил на шеметните 14 милиона долара. Но дори и така няма желаещи да го купят, съобщават от „Селебрити нетуърк“.

Къщата се простира върху площ от 56 000 квадратни метра. Разполага с плувен басейн, фонтан, частно баскетболно игрище вътре и на двора, има и голф игрище, градина, зала за билярд, впечатляващо панорамно фоайе на първия етаж, трапезария и кухня на втория, огромна кухня, няколко спални, билярдна, огромен дрешник, впечатляваща тераса към градината, библиотека, офис, конферентна зала, винарна, фитнес и дори езеро.

Според агентите по недвижими имоти проблемът с намирането на купувач, се дължи на факта, че цената продължава да е твърде висока. Освен това къщата се продава с твърде много лични предмети, което не се харесва на потенциалните клиенти.

„Ясно е, че това е негов дом. Затова и трудно се продава. Трябва да се направят много промени от всеки, който реши да бъде новият собственик“, казва Брус Бауърс от агенция за недвижими имоти.

На входната врата на имението на Джордан се мъдри и числото 23. Това всъщност е неговият номер, който въздушният Майк носи по време на активната си състезателна кариера. Аналитиците смятат, че това също отблъсква купувачите. Както и фактът, че целият ремонт има нужда от сериозно обновяване.

По всяка вероятност къщата на Джордан ще се превърне в своеобразен музей. А мнозина се чудят дали някой фен на звездата няма да го превърне в точно това, след като я купи.

razkritia.com

Коментирай чрез Фейсбук

Публикувай коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

It is main inner container footer text
Следете ни във Facebook