img

Майка отвори шоколадово яйце и извика полиция: Това, което намери вътре, е шокиращо

/
/
/
662 Views

Шоколадовите яйца с изненада са едно от най-популярните лакомства, в които винаги можеш да намериш красиви, малки играчки. Но тази майка от Великобритания намерила вътре нещо наистина шокиращо, което я накарало да извика полиция, научи trg

Синът на Софи Браун получил като подарък шоколадовата изненада.

На опаковката били нарисувани Миньоните, затова и майката помислила, че там ще е играчка от тази серия. Но в момента, в който отворили пластмасовото яйце, вътре били наркотици. Като повечето родители Софи не следила какво прави детето й, докато си играе с яйцето, но то я помолило да отвори пластмасовата кутийка, след като изяло яйцето.

Щом видяла вътре таблетки наркотици, жената била шокирана. Тя дори не можела да си представи какво би се случило, ако детето не я било помолило да отвори яйцето.

Ужасена, майката веднага извикала полиция. „Ще направим всичко възможно, за да изясним по какъв начин наркотиците са попаднали в детската играчка“, обещава началникът на местната полиция, цитиран от медиите. А Софи се радва, че синът й не е могъл да отвори пластмасовото яйце, защото би могъл и да погълне таблетките, мислейки ги за бонбони.

  БЛИЦ

Коментирай чрез Фейсбук

Публикувай коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

It is main inner container footer text
Следете ни във Facebook