img

Маги Халваджиян попари много лошо симуланта от “Господари на ефира”

/
/
/
408 Views

Продуцентът на “Като две капки вода” и “Х фактор” застана твърдо зад решението на брат си и отсече, че всеки ще сърба това, което си е надробил.

“Жалко за Върбанов, но каквото си надробиш, това сърбаш! Някои хора явно не си дават сметка каква отговорност носят пред обществото, работейки в екипа на Господарите!!! Дали в състояние на афект или поради глупост, тези действия на Върбанов са предателство спрямо труда на целия екип на “Господари на Ефира”! Поздравявам брат ми за бързото и категорично решение! В подобни ситуации място за шикалкавене няма! Истината винаги е само една!”

Припомняме, че видео вчера разкри, че репортерът Димитър Върбанов не е бил бит от спипаните от него в крачка мошеници. След разкритието от предаването излязоха с позиция, че никога не са казвали, че кадърът им е бил “пребит” и го уволниха.

Междувременно от говорителката на прокуратурата Румяна Арнаудова стана ясно, че Върбанов може да бъде подведен под отговорност и да му бъде повдигнато обвинение заради лъжливите му твърдения и опита за подвеждане на ограните на реда.

Източник: БЛИЦ

Коментирай чрез Фейсбук
Оценете публикацията

Публикувай коментар

Your email address will not be published. Required fields are marked *

It is main inner container footer text
Следете ни във Facebook
error: Кражбата на материали от Trg.bg е забранена!