img

Маг Ивайло: Който не се е кръстил, да го направи през високосната 2020-а

/
/
/
418 Views

В Грегорианския календар почти всяка четвърта година има 366 дни, за разлика от останалите, които имат 365. Това е наложително, защото Земята прави една пълна обиколка около Слънцето не точно за 365 дни, а за 365 дни и 6 часа, научи ТРГ.

Така за 4 години се получават точно 24 часа – 1 цял ден. Този ден се добавя към месец февруари в календара, като така месецът има 29, а не 28 дни. Предстоящата 2020 г. ще бъде именно такава. От време оно жреците и хората с особена енергия вярват, че високосните години са по-специални от другите. Това се затвърждава и благодарение на всички поверия от народния фолклор. Ето какво разкрива за високосните години маг Ивайло, който е парапсихолог и ясновидец, занимава се с древен шаманизъм, екстрасензорика и високоенергийна защита.

Още от дълбока древност в българските традиции високосните години се почитат като години на разплата, на възмездие, на откриване на скритото, на покълване на посятото. Високосната година е Темида. Следователно ако за нещо три години сме полагали усилия, именно на тази четвърта то ще се сбъдне. Но това не означава, че е каръшка година. Напротив, може да е година на печалби и успехи. Зависи как сме живели преди това. Тъй като съществуват четири основни посоки – изток, запад, север, юг, – се вярва, че точно на четири години се сменя кармата на планетата.

Той разкрива, че не е хубаво през високосна година човек да започва нови начинания, които не е обмислил добре или не е планирал в детайли. Особено ако става дума за периода преди юни месец. Именно през него всички наши недовършени задачи трябва да приключат, всичко старо трябва да остане в миналото, обяснява феноменът.

„След слънцестоенето отминава опасността от това да не се осъществят плановете. Точно обратното – хората, които имат колебания в бизнеса, отдавна работят върху нещо, дори и то да не върви съвсем добре, или имат връзка, която смятат за неуспешна, не трябва точно сега да се отказват, а да изтърпят още малко. Нещата може и да се развият положително. Защото високосната година е година на възмездие. Тоест този, който търси, ще намери, който е сял, ще пожъне. Но ако си посял лошо, това и ще пожънеш“, категоричен е маг Ивайло.

Той допълва, че който е работил много, през високосната 2020 г. ще получи награда и най-накрая успехът ще дойде при него, но само при условие, че не се откаже.

„Много често точно преди успеха се отказваме, точно преди брега се давим. Затова през високосна година е много важно да изтърпим, да стиснем зъби и още малко да положим усилия. Това даже е хубава година и всеки, който е искал и чакал, ще бъде възнаграден“, заключава той. Маг Ивайло отрича, че през високосните години си отиват най-великите, най-обичаните личности, но обяснява, че хората, които се раждат на 29 февруари, са по-специални.

„Уникалното на тези хора е, че те се раждат с отворени карти. Тоест всеки от тях трябва да избере дали ще бъде специален с дарбата си от Бог в изкуство, наука или за хората, или ще се обърне към черното в душата си и ще разрушава и проваля“, разяснява ясновидецът.

Той разкрива, че има ритуали, които е добре да направим през високосната 2020 г. „Хубаво е, ако не сте кръстени, да се кръстите. Сега е моментът човек да се покае, да се изповяда, да си признае грешките. Особено ако не го е правил преди. Всеки сам да осъществи разплата, да е искрен, да поиска прошка. Защото във високосна година се получават наказания, но и прошка… само за тези, които се разкаят обаче“, обяснява магът.

Ретро

Коментирай чрез Фейсбук

Публикувай коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

It is main inner container footer text
Следете ни във Facebook