img

Любовна магия с червен конец

/
/
/
770 Views

Всички мечтаем да срещнем любовта на живота си. Понякога обаче това не се случва много лесно. 

Мнозина прибягват до какви ли не хитрости – свалки, подобряване на външния вид и какво ли още не, научи trg.

Но има и такива, които прибягват до магиите.

Днес ще поговорим именно за това – как да привлечем любовта с помощта на магията.

За целта ще ви трябва червен конец. Той е най-силният амулет, но трябва да знаете как правилно да го носите.

За да направите този мистичен ритуал за привличане на любовта ще ви трябва червен конец с дължина от 20 до 40 сантиметра.

Можете да изберете всяко време от денонощието, за да направите тази церемония, но тя ще бъде най-ефективна, когато се изпълнява през нощта.

Основното е, че нищо и никой не ви притеснява по това време на денонощието, а в стаята, в която ще провеждате церемонията трябва да цари абсолютна тишина.

Вземете конец в ръцете си и го навийте около показалеца, както и на палеца на лявата ръка. Уверете се, че след навиването нишката стана като символ на безкрайната любов – осмицата. Докато увивате конец около пръстите си произнасяйте на глас думите, че точно като нишката, привързвате любимия си човек към себе си (кажете името му).

Тогава кажете тази фраза: „Като двата ми пръста ние ще станем и сме неразделни завинаги. Както нишката е силна и червена, така и любовта ни ще бъде силна и светла“. Повторете го няколко пъти.

След всичко това нишката се отстранява от ръката, но не се разплита. Оставете я във формата на фигура осем до сутринта, а през това време тя трябва да бъде под възглавницата, на която спите.

Легнете си. На сутринта (добре е да се събудите по изгрев) вече се смята, че между вас и любимия човек трябва да избухнат големите и любовни чувства.

Ако любовта закъснява няма проблем да изпълнявате този мистичен ритуал няколко пъти месечно.

jenata.blitz.bg

Коментирай чрез Фейсбук

Публикувай коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

It is main inner container footer text
Следете ни във Facebook