img

Любов, любов, но… банките не прощават! Ето какво се случва със скандалните Верджиния и Николай

/
/
/
630 Views

Страстна любов, скандална разлика във възрастта, месеци под медийните прожектори, отстояване на чувствата си и… две деца.

После – мечти за бизнес, и то какъв! Пълен производствен цикъл при производството на качествена продукция от риба за пазара, плаващи къщи за гости с цел отдих и воден, риболовен, екологичен и исторически туризъм. Звучи внушително!

Но… нещо се обърка и сега е обявен втори търг за Язовир “Точиларци”, собственост на придобилата широка известност пловдивска двойка Николай Костов и Верджиния Джебян, разбра ТРГ.

Частния съдебен изпълнител Петя Николова, спазвайки закона, е намалила стартовата цена с над 30 хиляди до близо 387 хиляди лева. Така стойността, от която започва търгът е около 30% под пазарната. Водоемът с площ от 177 декара край Съединение е вписан в активите на фирмата „Топ Бългериън Фишърс 681” ООД. Съдружници в компанията са Николай Костов и Верджиния Джебян, които притежават по 50% от акциите.

Двойката получи популярност заради огромната си възрастова разлика, която обаче не им пречи да демонстрират страстна любов.

Когато се запознават, тя е едва на 14 години, а той – на 59. След като скандализираха обществото с връзката си, младата Верджиния дори роди две деца на Николай. В момента младата майка е на 21 години, а бизнесменът на 66.

За сметка на бързата резултатност по отношение на личния им живот и създаването на семейство, бизнес делата им очевидно не вървят. Те са учредили договорна ипотека върху имота срещу заем от 567 хил. лева, но са спрели да плащат вноски, пише TrafficNews. Банката кредитор ги е осъдила, поради което имотът им попада в ръцете на ЧСИ, за да може чрез продажбата да се погаси огромният кредит.

Само преди година, в началото на 2018, двойката очевидно се е чувствала финансово стабилна и чрез фирмата си двамата са инициирали проект за изграждане на два понтона, на които да бъдат монтирани четири къщи за гости чрез ново строителство с цел отдих и разнороден туризъм (воден, риболовен, екологичен, исторически и др).

Техническият проект на плаващото съоръжение дори е предвиждал в плаващите къщи да има разположени сервизни помещения – малък кухненски бокс и тоалетна с баня. Идеята обаче пропада с настъпването на паричния крах. Освен атракционните плаващи къщи, Николай и Верджиния са искали да изградят и оборудват садкова инсталация, ала целият проект за риболовен туризъм пропада.

Настоящият търг ще приключи на 5 декември, а на 6-и ще се отворят офертите на евентуалните желаещи да се сдобият с водоема.

Източник: О новини

Коментирай чрез Фейсбук

Публикувай коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

It is main inner container footer text
Следете ни във Facebook