img

Любимият на Елена Йончева избяга в Шумен

/
/
/
383 Views

Мъжът на Елена Йончева не дели един покрив с нея и детето им, научи ТРГ.

Любимият на Елена Йончева – Пламен Тодоров от известно време не дели общ покрив с нея и със сина им.

Младият архитект е в бизнес командировка. Тя ще продължи за неопределен период и през това време той ще бъде в провинцията.

В последните седмици той ежедневно да обикаля из Шумен. Именно там фирмата му ръководи строежа и дизайна на мащабен проект. Още преди месеци любимият на Елена Йончева се похвали с новото си начинание. Тогава той бе щракнат от фотографите на „Ретро“ на влизане в местен хотел. Интересното беше, че той бе в компанията на своя колежка, пише Хот арена, позовавайки се на „Ретро“.

Той е придружаван от още 11 души, които работят за неговото архитектурно студио. Впечатление прави, че преобладаваща част от екипа, с който мъжът на Йончева споделя командировката, е от дами.

Въпреки професионалните ангажименти, на всички от екипа им оставало и време за забавления, а Пламен с удоволствие си припомнил безгрижието на ергенския живот – времето, в което все още не беше обвързан с бившата депутатка.

Не закъсняха и слуховете, че той кръшка на любимата си. Преди време се появи слух, че младият архитект има връзка със своя колежка.

razkritia.com

Коментирай чрез Фейсбук

Публикувай коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

It is main inner container footer text
Следете ни във Facebook