img

Любима двойка от „Един за друг“ ще стават родители, разкриха пола на бебето

/
/
/
1198 Views

Калина и Емил са сред най-сладките участници от първия сезон на „Един за друг“. Още по време на телевизионната си игра те заявиха желанието си да се сдобият с наследник, а това ще се случи съвсем скоро.

Те не успяха да спечелят формата, но пък се превърнаха в любимци на зрители. Коментарите в социалните мрежи сочат, че младата двойка е най-харесвана от зрителите на формата и бяха крайно разочаровани, че не спечелиха паричната награда.

Преди няколко месеца влюбената двойка призна, че са успели да заченат своя първи наследник. Няколко дни преди появата на бебето те издадоха и от какъв пол ще е техният наследник.

„Е, магията се случи и на нас. Съдбата си знае работата, а ние търпеливо изчакахме реда си. Хубавите неща стават бавно и това ни кара да ги оценяваме още повече. Щастливи сме да споделим и тази новина с вас, които сте част от живота ни в последно време. Пожелаваме го от сърце на всеки“, пише Калина във Фейсбук.

Калина и Емил от "Един за друг"„Ще си имаме момченце. Всъщност нямах усещане какъв ще е пола, но го разбрахме още в края на 13 г.с. Емо си мечтаеше, къде тайно, къде не за момче, а аз приех с лекота, че няма да връзвам панделки, а ще съм дамата вкъщи с двама кавалери“, заяви Калина в мрежата.

„Честито на всички, които познаха пола! Печелите широка усмивка и поздравления за доброто шесто чувство“, допълва риалити звездата.

Коментирай чрез Фейсбук
Сподели новината

Публикувай коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

It is main inner container footer text
Следете ни във Facebook