img

Любима актриса от „Откраднат живот“ чака бебе на 41

/
/
/
307 Views

Огромни въпросителни в главите на феновете на сериала „Откраднат живот” предизвиква все по-наедряващата фигура на една от техните любимки – Деси Бакърджиева, научи ТРГ.

Тялото на чаровната актриса от месеци не спира да се окръгля и заради външния ѝ вид вече почти всички са сигурни, че е бременна. Но самата тя продължава да мълчи по въпроса.

Любима актриса чака бебе

Недоумението от вида на Деси удари тавана преди няколко дни, когато в епизод 6 от новия сезон на лекарската драма бяха излъчени кадри, в които обиколката на талията ѝ изглежда по-голяма от тази на бюста. Напълно е възможно това да се дължи на гаф от страна на стилистите, които не са успели да подберат подходящ тоалет за актрисата. И все пак изглежда много съмнително, пише „Уикенд“.

Деси от години е популярна със своята стройна манекенска фигура, като само преди месеци бе избрана за рекламно лице на една от модните марки в страната. А във въпросните кадри върху профила ѝ могат да бъдат наложени по две от останалите ѝ колежки в сериала. Вече никой не вярва, че заобленото коремче и закръглената осанка на симпатичната блондинка се дължат единствено на повишен апетит. Нито пък има съмнения, че е заради нейните 41 години, които все още са доста далеч от критическата възраст, в която би било по-логично да започне да пълнее заради хормонални проблеми.

Много по-вероятно изглежда звездата от сериала да е решила да очаква второ дете.

Любима актриса чака бебе

Из форумите дори се коментира, че стилистите в „Откраднат живот” ѝ отделяли специално внимание с цел да скрият коремчето ѝ, а продуцентът Евтим Милошев обяснил на всички, че трябва да се отнасят с нея с повече внимание от обикновено, защото е бременна.

Дали в тези коментари има нещо вярно, или са само слухове, не е ясно. Но от външния вид на Деси се вижда, че ако тя наистина е бременна, сигурно скоро ще роди, защото обиколката на талията ѝ е поне като в 6-и месец.

марица

Коментирай чрез Фейсбук

Публикувай коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

It is main inner container footer text
Следете ни във Facebook